Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

36η Γιορτή Κρασιού Τρικώμου, μεγάλη επιτυχία!

Ο Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος των Απανταχού Τρικωμιωτών «ο Άγιος Αθανάσιος» πραγματοποίησε και φέτος την 36η Γιορτή Κρασιού στο Τρίκωμο στις 24&25 Αυγούστου. Η φετινή εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές και πλήθη Γρεβενιωτών, Δυτικομακεδόνων, ακόμη και Αθηναίων συνέρρευσαν για να απολαύσουν το παραδοσιακό γλέντι!

Οι θαμώνες της Παρασκευής είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν με την κομπανία του δεξιοτέχνη Κωνσταντίνου Βέρδη, όπου ξετυλίχθηκε ένα πλούσιο ρεπερτόριο γρεβενιώτικων και ηπειρώτικων τραγουδιών με τις φωνές της Παγώνας Αθανασίου και του Κώστα Τζίμα, ενώ το Σάββατο ακούστηκαν μελωδίες από τον εκλεκτό κλαρινίστα Ναπολέοντα Δάμο. Οι επισκέπτες έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την άριστη διοργάνωση, το καθαρό και όμορφο περιβάλλον, τους ποιοτικούς και νόστιμους εκλεκτούς μεζέδες σουγλιμάδας (κεμπάπ) και βεβαίως με το γλυκόπιοτο Ζαλοβίτικο κρασί.

Στις εκδηλώσεις το παρόν έδωσαν ο πρώην Βουλευτής Γρεβενών κ. Κοψαχείλης Τιμολέων, ο Αντιπεριφεριάρχης Γρεβενών κ. Σημανδράκος Ευάγγελος και ο Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δασταμάνης Γεώργιος, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι. Μεταξύ τούτων και οι χωριανοί μας κ. Δασκαλόπουλος Αντώνης, Αντιπεριφεριάρχης Παιδείας-Πολιτισμού και ο κ. Καναβός Κώστας, περιφερειακός σύμβουλος.

Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς για τη στήριξη τους, καθώς ακόμη και όλους τους χωριανούς μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για εθελοντική εργασία και χάρις αυτούς επετεύχθη η άριστη οργάνωση της εκδήλωσης. Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί η καλή συνεργασία με το τμήμα καθαριότητας του Δήμου Γρεβενών και η αγαστή επικοινωνία με τους αρμόδιους αντιδημάρχους, καθώς και με τον πρόεδρο της τοπικής μας κοινότητας κ. Ράπτη Ιωάννη. Τέλος, μέγιστη ευγνωμοσύνη πρέπει να δοθεί στους επισκέπτες, που κάθε χρόνο μας τιμούν και μας προτιμούν, στηρίζοντας την μακρόχρονη εκδήλωση μας σε χαλεπούς καιρούς!

Δίνουμε ραντεβού για του χρόνου !