Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Με μεγάλη επιτυχία το EUROP’RAID 2018 – Φεστιβάλ Τόπος στα Γρεβενά. (2VIDEO)

Με μεγάλη επιτυχία έλαβε χώρα το διήμερο Φεστιβάλ Τόπος στα Γρεβενά. Στα πλαίσιά του οποίου, φιλοξενήθηκε στον τόπο μας η μεγαλύτερη οργανωμένη διεθνής διάσχιση της Ευρώπης από νέους ανθρώπους, EUROP’RAID. Αποτέλεσε την πολυπληθέστερη έκδοση καθώς οι συμμετέχοντες ήταν από πολλές χώρες και ξεπερνούσαν τους 800. Συνολικά 10.000 χλμ σε 20 χώρες. Η διοργάνωση κινείται σε δύο άξονες αυτούς του πολιτισμού και της αλληλεγγύης.
Νωρίς το απόγευμα κατέφθασαν στο Βενέτικο ποταμό τα πρώτα PEUGEOT και οι συμμετέχοντες απόλαυσαν αυτό το μοναδικό σημείο ιδιαίτερου φυσικού κάλλους των Γρεβενών . Σε λίγη ώρα ο ποταμός γέμισε από νέους Γρεβενιώτες μαζί με νέους από όλη την Ευρώπη έζησαν μοναδικές στιγμές αναψυχής μέσω των υδάτων του Βενέτικου αλλά και της ομορφιάς της γύρω περιοχής.
Στη συνέχεια ο σταθμός των Γρεβενών στο 1ο Γυμνάσιο και Λύκειο υποδέχθηκε με μοναδική γρεβενιώτικη φιλοξενία τόσο τους συμμετέχοντες ταξιδευτές αλλά και τους γρεβενιώτες που τίμησαν με την παρουσία τους το Φεστιβάλ.
Εκεί συμμετείχαν όλοι σε μια μεγάλη γιορτή γεμάτη Ελλάδα και Ελληνικό Πολιτισμό. Μουσική από την Ήπειρο έως τον Πόντο, από τη Δυτική Μακεδονία έως την Κρήτη, συναντήθηκαν όλοι μαζί εδώ στα Γρεβενά σε ένα ιδιαίτερο φεστιβάλ πολιτισμού, προορισμού και φιλοξενίας.
Η κάμερα του Greveniotis.gr ήταν εκεί και κατέγραψε κάθε στιγμή του Φεστιβάλ.
Τα Γρεβενά αναμφίβολα αποτελούν διεθνή προορισμό και πόλο έλξης και αυτό αποδεικνύεται περίτρανα από τέτοιες ενέργειες και πρωτοβουλίες νέων του τόπου μας.
Να σημειώσουμε πως το Φεστιβάλ Τόπος αποτελεί το πρώτο φεστιβάλ προορισμού που διοργανώθηκε ποτέ στην Ελλάδα.

περισσοτερες φωτο ΕΔΩ