Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

EUROP’RAID! – Φεστιβάλ Τόπος – Προβληθείτε στο Πρώτο Φεστιβάλ Προορισμού

Έχει ήδη χαρακτηριστεί ως ΓΕΓΟΝΟΣ της ΧΡΟΝΙΑΣ στη Βόρεια Ελλάδα.

880 νέοι από τη Γαλλία, διανύουν 10.000 km σε 23 ημέρες! Όλοι με τα ιστορικά PEUGEOT205. Αποτελεί την ΠΡΩΤΗ διάσχιση της ΕΥΡΩΠΗΣ που έγινε ποτέ για λόγους ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ και ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ! οργανωμένη από νέους κυρίως κάτω των 30 ετών! Είναι συναρπαστικό!

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σας
ως ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΕΩΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ

ΕΠΩΦΕΛΗΘΕΙΤΕ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΛΗΣ ΣΑΣ
ΣΕ ΕΝΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΚΟΙΝΟ και ΦΕΣΤΙΒΑΛ

 

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να σας γνωστοποιήσουμε την πρόθεσή μας για συνεργασία! Το Φεστιβάλ Τόπος, αποτελεί την πρώτη διοργάνωση Προορισμού στην Ελλάδα και φιλοξενεί Tτη διεθνή διοργάνωση EUROP’RAID! TΦεστιβάλ ΤόποςΔΕΝ έχει ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Γιαυτό το λόγο επιδιώκει να καλύψει τις συνολικές ανάγκες διαμέσου συνεργατών οι οποίοι θα προβληθούν στο Φεστιβάλ και οι οποίοι θα λαμβάνουν το νόμιμο ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ(Τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών προβολής). Στις τιμές έχει υπολογιστεί ο νόμιμος φόρος 24%.

Η συμμετοχή και η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ΘΕΛΟΥΜΕ να είναι ΔΩΡΕΑΝ, εάν δεν καταφέρουμε να συγκεντρώσουμε το απαιτούμενο κόστος από ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ τότε θα χρειαστεί να βάλουμε εισιτήριο εισόδου στη μεγάλη συναυλία.

Στον πίνακα μπορείτε να επιλέξετε τον τρόπο υποστήριξης και να δείτε αναλυτικά τις προδιαγραφές από τα προσφερόμενα μέσα και είδη προβολής.

Δεν ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΧΟΡΗΓΟΥΣ, χρειαζόμαστε ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ του ΟΡΑΜΑΤΟΣ ΜΑΣ.

Πως ξεκίνησε η ιδέα

Η πολιτιστική γνωριμία με την Ευρώπη, τα ιστορικά κέντρα των χωρών και οι….
δράσεις αλληλεγγύης σε χώρες που έχουν πραγματική ανάγκη, είναι τα κίνητρα του ταξιδιού…

Μοναδικό γεγονός….

Η εικόνα στο χάρτη μιλάει μόνη της! Από ΟΛΗ τη ΓΑΛΛΙΑ, αλλά φέτος για πρώτη φορά και από άλλες χώρες συμμετοχές! Ένα “κινούμενο χωριό” νέων έρχεται στην Ελλάδα και φιλοξενείται από το Φεστιβάλ Τόπος, στα Γρεβενά!

Γιατί να συμμετάσχετε;

Αποτελεί ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ και ΜΟΝΑΔΙΚΟ γεγονός, όχι μόνο για τη χώρα μας την Ελλάδα αλλά και για ολόκληρη την ΕΥΡΩΠΗ! 
Η παράλληλη διοργάνωση του Φεστιβάλ Τόπος, θα στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας στα Γρεβενά! Αποτελεί ΜΟΝΑΔΙΚΟ γεγονός για τα πολιτιστικά δεδομένα ολόκληρης της ΕΛΛΑΔΑΣ. Είναι αναμφίβολα είναι το ΠΡΩΤΟ Φεστιβάλ Προορισμού που έχει διοργανωθεί ποτέ!

Θα μπορούσατε να λείπετε, εσείς;

Είναι ευκαιρία, η φετινή φιλοξενία της διεθνούς διοργάνωσης EUROP’RAID από το Φεστιβάλ Τόπος να χαρακτηριστεί όχι μόνο μία από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις νέων ανθρώπων αλλά και να αποτελέσει πολιτιστικό εφαλτήριο για μια δυναμική προβολή προς όλες τις μεγάλες εταιρίες διεθνώς.
Τα μεγέθη είναι υπέροχα, ίσως ανεπανάληπτα! 
Στις 8 Αυγούστου η Ελλάδα υποδέχεται στα Γρεβενά και φιλοξενεί τη ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ έκδοση της EUROP’RAID που διοργανώθηκε ποτέ στο Φεστιβάλ Τόπος.

Είμαστε έτοιμοι!

Εσείς; Γίνετε υποστηρικτές αυτής της μοναδικής γιορτής. Προβληθείτε στο Πρώτο Φεστιβάλ Προορισμού που διοργανώθηκε ποτέ στην Ελλάδα. Επωφεληθείτε από την προβολή σας σε μια διεθνή διοργάνωση!

To Φεστιβάλ Τόπος, ΔΕΝ έχει ΚΕΡΔΟΣΚΟΠΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ. Γι’ αυτό το λόγο επιδιώκει να καλύψει τις συνολικές ανάγκες διαμέσου συνεργατών οι οποίοι θα προβληθούν στο Φεστιβάλ και οι οποίοι θα λαμβάνουν το νόμιμο ΠΑΡΑΣΤΑΤΙΚΟ (Τιμολόγιο παροχής υπηρεσιών προβολής). 

Η συμμετοχή και η είσοδος σε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ 
ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΩΡΕΑΝ.

 

 
ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΓΚΑΙΡΑ τη ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ σας
ως ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΕΩΣ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ
 

Δείτε ακόμα