Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Γρεβενών υλοποίησε μία ακόμα συναρπαστική δράση την τρίτη κατά σειρά με θέμα: Ένα παιχνίδι με βιβλία που έχουν στον τίτλο τους αριθμούς.
Από το πρωί όλα τα καινούρια βιβλία της καλοκαιρινής εκστρατείας τοποθετήθηκαν σε τραπέζια στον εξωτερικό χώρο της βιβλιοθήκης, περιμένοντας τους μικρούς μας αναγνώστες για την επίσημη γνωριμία μαζί τους.
Δόθηκαν οι κανόνες του παιχνιδιού και αφού οι συμμετέχοντες τους κατανόησαν, χωρίστηκαν σε πέντε ομάδες και το παιχνίδι άρχισε. Οι φίλοι μας ξεφύλλισαν τους 75 περίπου νέους τίτλους που αγοράστηκαν από την βιβλιοθήκη μας, διάβασαν τις περιλήψεις και είδαν την εικονογράφηση τους.
Έπαιξαν και διασκέδασαν με την ψυχή τους εντοπίζοντας στα βιβλία με ιδιαίτερη γρηγοράδα ήρωες, τίτλους με αριθμούς, φράσεις και εικόνες μέσα από αυτά. Επίσης περιέγραψαν με παντομίμα τους τίτλους των βιβλίων.
Απόλαυσαν ιδιαίτερα τη δράση, γέλασαν, συνεργάστηκαν περιδιαβαίνοντας τα μονοπάτια των βιβλίων κι έδειξαν μεγάλη ανυπομονησία και ζήλο για να τα δανειστούν.
Ευχαριστούμε την εθελόντρια Αλεξάνδρα Παπανίκου για την φωτογραφική κάλυψη της δράσης και τη βοήθεια της στο δανεισμό του παιδικού τμήματος.
Τη δράση συντόνισε και υλοποίησε η βιβλιοθηκονόμος Λίτσα Ταρλατζή.