Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

23η Γιορτή Κερασιού απο τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμυγδαλιών Γρεβενών

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 23 Ιουνίου 2018 η παραδοσιακή γρεβενιώτικη δημοτική βραδιά της 23ης Γιορτής Κερασιού με το συγκρότημα του Κώστα Τσιοτίκα και στο τραγούδι το Χρήστο Ντάγκαλα, το Θανάση Παπαργύρη και τη Μάρω Παναγούλα, παρά τις πάρα πολύ για την εποχή αντίξοες καιρικές συνθήκες. Τα κύρια χαρακτηριστικά της φετινής εκδήλωσης ήταν για μια ακόμη φορά το βροντερό παρόν της νεολαίας, η εξαιρετική από κάθε πλευρά παρουσία της γρεβενιώτικης ορχήστρας, η βράβευση του Χρήστου Ντάγκαλα και του Θανάση Παπαργύρη για την προσφορά τους στο γρεβενιώτικο τραγούδι, τα περισσότερα από κάθε άλλη φορά κεράσια που μοιράστηκαν στους παρευρισκόμενους και η θαυμάσια εμφάνιση των χορευτικών τμημάτων του Συλλόγου Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης και των γυναικών του Συλλόγου μας, ενώ για μια ακόμη φορά το κέφι και ο χορός κράτησαν μέχρι το πρωί.

Γι΄ αυτό τα μέλη του Δ. Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών μετά την επιτυχία της «23ης Γιορτής Κερασιού 2018», αισθάνονται την ανάγκη να ευχαριστήσουν και δημόσια το Συνεταιρισμό Κερασοπαραγωγών, καθώς και τους κερασοπαραγωγούς που πρόσφεραν κεράσια και όλους όσους βοήθησαν στην προετοιμασία και τη διοργάνωση της εκδήλωσης.

Φέτος τις εκδηλώσεις μας τίμησαν με την παρουσία τους ο ιερέας της ενορίας μας ο Παπασταύρος, ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Σημανδράκος, ο Αντιδήμαρχος κ. Αδάμος, ο πρώην Δήμαρχος και πρώην Νομάρχης κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ. Κατερίνα Πέτρου, κ. Κώστας Μπουρέλλας, κ. Τάσος Τσιρίκας, ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού Κερασοπαραγωγών κ. Ρότσικας, ο δημοσιογράφος του WEST CHANNEL κ. Βακρατσάς και της ΕΡΤ κ. Νασιάδης, καθώς και εκατοντάδες φίλοι του Συλλόγου μας. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους.

Τέλος ευχαριστούμε τον κ. Γιάννη Γιάτσο, το Ιδιωτικό ΚΤΕΟ Γρεβενών, τη μπουγάτσα «Αχιλλέας» και το Σάκη Παναγιωτόπουλο που ήταν χορηγοί της εκδήλωσης, το Σύλλογο Γρεβενιωτών Θεσσαλονίκης για τη συμμετοχή του, τον αντιδήμαρχο του δήμου Γρεβενών κ. Κιάκια για τη βοήθειά του, το WEST CHANNEL που κάλυψε την εκδήλωσή μας, καθώς και όλα τα ΜΜΕ έντυπα και ηλεκτρονικά που διαφήμισαν την εκδήλωσή μας.

Δείτε εδώ μερικές φωτογραφίες: http://users.sch.gr//karaliolio/2018.htm  και εδώ ένα βίντεο: https://www.youtube.com/embed/lBNkX-a-ksI&feature=youtu.be 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Αργύριος Καραλιόλιος Κων/νος Χάτσιος

Δείτε ακόμα