Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

ΉΡΩΕΣ ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΤΟΥΜΕ!!!

Την παγκόσμια ημέρα βιβλίου γιορτάσαμε στο αναγνωστήριο της βιβλιοθήκης, την Τετάρτη το απόγευμα στις 25/4/2018, συμμετέχοντας στο πρόγραμμα της Εθνικής Βιβλιοθήκης της Ελλάδος, «Ήρωες, ελάτε να γνωριστούμε»!.
Παρέα με τα μέλη της λέσχης ανάγνωσης για εφήβους “γονείς εν δράσει” και την συντονίστρια της λέσχης Ζωή Λόλλα, περάσαμε ένα εκπληκτικό απόγευμα. Αναζητήσαμε, βρήκαμε, συγκεντρώσαμε και συζητήσαμε τις πληροφορίες σχετικά με την Άννα Φράνκ, ηρωίδα που επέλεξε η βιβλιοθήκη μας. Επίσης, διαβάσαμε αποσπάσματα από το βιβλίο της «Το ημερολόγιο της Άννας Φράνκ».
Στη συνέχεια, τα παιδιά με τη βοήθεια και την καθοδήγηση της Δήμητρας Μπαζούκη, εθελόντρια της βιβλιοθήκης, σκίτσαραν τη φιγούρα της ηρωίδας και έγραψαν πάνω στο χαρτί, πληροφορίες για τη ζωή της.
Το αποτέλεσμα πραγματικά μας εντυπωσίασε όλους!!! Το υπέροχο πορτραίτο, τοποθετήθηκε σε ένα μεγάλο σταντ της βιβλιοθήκης και θα κοσμεί το χώρο της, για έναν ολόκληρο χρόνο.
Τα παιδιά που πήραν μέρος στη δράση, μας κατέπληξαν με το έντονο ενδιαφέρον τους, τον τρόπο σκέψης τους, την άποψή τους, τις απαντήσεις που έδιναν σχετικά με το βιβλίο που διάβασαν.
Ευχαριστούμε για ακόμα μία φορά, την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, για την συνεργασία που έχει αναπτυχθεί μέσα από το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών και ιδιαιτέρως την κ. Ειρήνη Βοκοτοπούλου, για τις πρωτότυπες και δημιουργικές δράσεις που μας προτείνει και μας εκπλήσσει κάθε φορά.
Επίσης, ευχαριστούμε ολόψυχα τα παιδιά που συμμετείχαν στην δράση, τη Ζωή Λόλλα και την Δήμητρα Μπαζούκη, που με ιδιαίτερο ζήλο κι αγάπη, στηρίζουν τις δράσεις της βιβλιοθήκης.