Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Παρουσίαση του βιβλίου “To Στοίχημα της Αναγέννησης” (VIDEO)

Οι εκδόσεις S+ αισθeτικό παρουσίασαν το Σάββατο 21 Απριλίου 2018, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Γρεβενών, το νέο βιβλίο “To Στοίχημα της Αναγέννησης” του γρεβενιώτη Πολιτικού Επιστήμονα και Διεθνολόγου, Ιωάννη Μήτσιου, Μ.Α Παν/μίου Northeastern Βοστώνης.

Για το βιβλίο μίλησαν, o Εκδότης – Σχεδιαστής Στέλιος Παπαλαμπρόπουλος,
ο Προϊστάμενος Δημόσιας Βιβλιοθήκης Γρεβενών Σίμος Ζαγκανίκας,
και Συγγραφέας Ιωάννης Μήτσιος.

Τη συζήτηση συντόνιζε ο δημοσιογράφος της ΕΡΤ, Μάκης Νασιάδης

To Στοίχημα της Αναγέννησης, εκδόθηκε και κυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2018 από τον γρεβενιώτικο Eκδοτικό Oίκο & Δημιουργικό Γραφείο S+ (αισθeτικό) Έχει καταχωρηθεί στην Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδας, με αριθμό ISBN: 978-618-82280-1-6
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ
Ο Γιάννης Μήτσιος, γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γρεβενά.Σπούδασε δημοσιογραφία και πολιτικές επιστήμες στην Αθήνα και κατέχει Μεταπτυχιακό (Master) από το Πανεπιστήμιο Northeastern της Βοστώνης στις Διεθνείς Σχέσεις και τηΣυγκριτική Πολιτική. Είναι επίσης διπλωματούχος της Ευρωαμερικανικής Πολιτικής Ακαδημίας του Μπρέγκενζ της Αυστρίας, του Κέντρου Διπλωματικών και Στρατηγικών Σπουδών (CDES) της Γαλλίας και της Ακαδημίας Ηγεσίας του Διεθνούς Επιμελητηρίου Νέων (JCI) της Ιαπωνίας.
Εργάζεται ως στέλεχος Επικοινωνίας και είναι μέλος της Διοικούσας Επιτροπής της «Ελεύθερης Πατρίδας». Άρθρα και αναλύσεις του έχουν δημοσιευθεί στον αθηναϊκό, περιφερειακό και ομογενειακό τύπο και στο διαδίκτυο. Διετέλεσε Πρόεδρος του Συλλόγου Μακεδόνων Ηρακλείου Αττικής «Ο Μέγας Αλέξανδρος» και αντιπρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων.
Έχει ήδη εκδώσει άλλα τρία βιβλία.
Πληροφορίες κεντρική διάθεση:
Εκδόσεις S+ αισθeτικό
Μ. Αλεξάνδρου 10, ΓΡΕΒΕΝΑ – www.grevenart.gr