Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Προσκύνημα στις Παναγίες της Πελοποννήσου.

Προσκύνημα στις Παναγίες της Πελοποννήσου, Παναγία Μαλεβή καί Παναγία Ελώνα, θα πραγματοποιήσει ο Σύλλογος Αλληλεγγύης & Eθελοντισμόυ Γρεβενών ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α ´´, από Παρασκεύη 20 Απριλίου μέχρι Κυριακή 22 Απριλίου 2018.
>> Tην Παρασκεύη απο Γρεβενά, μέσω Ιονίας Οδού καί στάση στην Πάτρα θα πάμε στη Σπάρτη όπου θα επισκευθούμε το Μιστρά, την ερειπωμένη νεκρή Βυζαντινή Πολιτεία. Εντυπωσιάζουν τα ερείπια των ανακτόρων, εκκλησιών καί σπιτιών,σκαρφαλωμένων στην απότομη πλαγιά του Ταΰγετου, που υπήρξαν Πρωτεύουσα του Βυζαντινού Μεσαιωνικού Μιστρά.Διανυκτέρυση στη Σπάρτη. Το Σάββατο είναι αφιερωμένο στις Παναγίες Μαλεβή,στο Γυναικείο Μοναστήρι, ´Αγιο ´Ορος της Πελοποννήσου όπου θα προσκυνήσουμε τη θαυνατουργή εικόνα, ένα από τα 70 έργα που ζωγράφησε ο Ευαγγελιστής Λουκάς. Θα ακολουθήσει προσκήνημα στο Μοναστήρι της Παναγίας Ελώνας,στην Κυνουρία στην οροσειρά του Πάρνωνα στα 650 μ.υψόμετρο, που δεσπόζει στο μετέωρο βράχο κρεμεσμένο κατάλευκο καί επιβλητικό, στη διαδομή γία το Λεωνίδιο. Στη συνέχεια πάμε Τολό για διανυκτέρευση.
Την Κυριακή θα συνεχίσουμε γιά το Ναύπλιο, την πρώτη Πρωτεύουσα της Ελλάδος. Θα επισκευθούμε το ιστορικό Παλαμήδι, στην παλία Πόλη,την Ακροναυπλία, την Εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Μέσω του Ισθμού της Κορίνθου θα επιστρέψουμε στα Γρεβενά.

Τιμή συμμετοχής μελών & φίλων της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´ 110 €. Διανυκτερεύσεις,μετακινήσεις,περιηγήσεις . Οχι Μουσεία και προερετικά. Αναχώρηση ώρα 6 π.μ. από Ρολόι .

Δηλώσεις Συμμετοχής: Ευαγγελία Μπόγκια τηλ. 6974314140-2462023290. Κ

ΟΥΤΣΟΜΤΟΣ ΤΟURS : 246202334.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ´´ Ε Λ Π Ι Δ Α Σ ´´