Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών (video)

Πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία για μια ακόμη χρονιά οι αποκριάτικες εκδηλώσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών….

1. Την Κυριακή 18 Φεβρουαρίου έγινε η αναβίωση του εθίμου του «φανού», με τη συμμετοχή  πάρα πολλών φίλων του Συλλόγου. Στην εκδήλωση προσφέρθηκαν δωρεάν σουβλάκια, τσίπουρο και κρασί (το κρασί ήταν προσφορά του  Στέφανου Παπαλιούρα, τον  ευχαριστούμε πάρα πολύ). Την εκδήλωσή μας τίμησαν  με την παρουσία τους  φέτος πάρα πολύ φίλοι  του Συλλόγου. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους.

3. Την Καθαρά Δευτέρα και λόγω της κακοκαιρίας η εκδήλωση για τα κούλουμα, πραγματοποιήθηκε στο προαύλιο του σχολείου. Μοιράστηκε η πολύ νόστιμη φασολάδα,  (την έφτιαξε η Χαρίκλεια Γάτου, την  ευχαριστούμε πάρα πολύ), οι πολύ νόστιμες λαγάνες, τα νηστίσιμα εδέσματα,  αρκετό τσίπουρο και κρασί (το κρασί ήταν προσφορά της Ελένης Η. Παπαζήση και του  Στέφανου Παπαλιούρα  και τους  ευχαριστούμε πολύ). Την εκδήλωσή μας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρώην Νομάρχης και Δήμαρχος κ. Κουπτσίδης,  ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Ισαακίδης,  ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Μπουρέλλας  και πολλοί φίλοι του Συλλόγου. Τους ευχαριστούμε πολύ όλους και πιο πολύ ευχαριστούμε όλους όσους βοήθησαν στη διενέργεια των εκδηλώσεων. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι στην Αγία Βαρβάρα διεξήχθη μετά από πολλά χρόνια και ο διαγωνισμός χαρταετού με λίγες συμμετοχές και νικητή τον Κώστα Β. Στεργιόπουλο.

Τέλος το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Αμυγδαλιών θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία των εκδηλώσεων, τον κόσμο που μας τίμησε με την παρουσία του και εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλή Σαρακοστή σ’ όλους.

Φωτογραφίες μπορείτε να δείτε εδώ: http://users.sch.gr//karaliolio/2017.htm και βίντεο εδώ: https://www.youtube.com/embed/gTq4MROJ2ZA&feature=youtu.be                                      

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

 Αργύριος Γ. Καραλιόλιος