Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Με μεγάλη επιτυχία ο Ετήσιος Χορός & Κοπή Πίτας του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών.

Στις 10 Φεβρουαρίου 2018 πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, ο ετήσιος χορός του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών καθώς επίσης και η καθιερωμένη κοπή της Πίτας για το 2018, την οποία εδέησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ. Δαυίδ.

Έπειτα από δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια, οι έμποροι των Γρεβενών κατάφεραν να ξαναβρεθούν και να διασκεδάσουν όλοι μαζί. Σας ευχαριστούμε όλους τόσο για την παρουσία σας, όσο και για τα υπέροχα δώρα που δώσατε.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: ο βουλευτής Γρεβενών κ. Χρήστος Μπγιάλας, ο Διοικητής του 586 τάγμα πεζικού νεοσυλλέκτων Γρεβενών κ. Πανάγος Λεωνίδας, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών κ. Ευάγγελος Σημανδράκος, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας και Πολιτισμού κ. Αντώνης Δασκαλόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι κύριοι Γρηγόριος Γιαννόπουλος και Ιωάννης Γιάτσιος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Γρεβενών κ. Δημοσθενης Κουπτσίδης, ο εκπρόσωπος του επιμελητήριου Γρεβενών κ. Χαράλαμπος Κωνσταντινίδης, η πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Δεσκάτης κυρία Ζαχαρούλα Λάμαρη, ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών κ. Γρηγόρης Ευαγγέλου και ο πρόεδρος του Αστέρα Γρεβενών κ. Ιορδάνης Καραιορδανίδης.

Τέλος θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο που παρευρέθηκε στον χορό και του έδωσε ζωή και ζωντάνια.

Δ.Σ
Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών