Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Πρωτοχρονιάτικη πίτα έκοψε το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Γρεβενών

Την Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 το μεσημέρι, στη γεμάτη από κόσμο αίθουσα του ξενοδοχείου *ΜΗΛΙΩΝΗΣ* στα Γρεβενά, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Γρεβενών
Χορευτές και χορεύτριες, μικροί και μεγάλοι, φίλοι και γονείς κυριολεκτικά σε ένα ζεστό, φιλικό, οικογενειακό περιβάλλον με χορούς και τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Η συμμετοχή του κόσμου, παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Η υπεύθυνη των χορευτικών τμημάτων κ. Κατερίνα Προκόβα καλωσόρισε μέλη και φίλους του χορευτικού, που πλαισίωσαν την εκδήλωση. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Γρεβενών κ.κ. Δαβίδ.
Την εκδήλωση άνοιξε το παιδικό χορευτικό τμήμα του Δήμου μας το οποίο ενθουσίασε και χειροκροτήθηκε θερμά από τους παρευρισκόμενους.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού, Παιδείας & Αθλητισμού κ. Χρήστος Πέτρου, Οικονομικών – Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Αδάμος Ματθαίος, Αγροτικής Ανάπτυξης και Εμπορίου Γρηγόρης Φαρμάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Παιδείας – Πολιτισμού και Αθλητισμού κ. Αντώνιος Δασκαλόπουλος,, ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών κ. Στέργιος Πουρνάρας και ο Αντιπρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Γρεβενών κ. Ιωάννης Γιαννακόπουλος.
Τυχερός της βραδιάς ήταν ο κ. Βίκτωρ Χαλαγιάννης, μέλος του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Γρεβενών, ο οποίος κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας.
Η πολύ όμορφη εκδήλωση που πλαισιώθηκε με δημοτική και λαϊκή ορχήστρα Γρεβενιωτών μουσικών, ολοκληρώθηκε με γλέντι, πολύ κέφι, χορό και τραγούδια.

Και του χρόνου με υγεία!
Για το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών
του Δήμου Γρεβενών
Κατερίνα Προκόβα