Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

«Ρουνγκουτσάρια 2018» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμυγδαλιών.

Πραγματοποιήθηκαν την Πρωτοχρονιά με πολύ μεγάλη επιτυχία οι προγραμματισμένες εκδηλώσεις των «ρουνγκουτσαριών 2018» από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Αμυγδαλιών.
Πιο συγκεκριμένα, τα ρουνγκουτσάρια αφού πρώτα εκκλησιάστηκαν, στη συνέχεια επισκέφτηκαν όλα τα σπίτια του χωριού και μετά το μεσημέρι το έθιμο κορυφώθηκε με χορό στην πλατεία.
Γι’ αυτό και θέλουμε να ευχαριστήσουμε και δημόσια πρώτα απ’ όλα όλους όσους συμμετείχαν στα ρουνκουτσάρια με μεγάλη προθυμία, όλους τους χωριανούς που υποδέχτηκαν τα ρουνγκουτσάρια στα σπίτια τους και στην πλατεία με πολύ αγάπη και «απλοχεριά» και να ευχηθούμε σε όλον τον κόσμο καλή χρονιά και χρόνια πολλά με υγεία.
Εδώ μπορείτε να δείτε φωτογραφίες : http://users.sch.gr/karaliolio/2018.htm  και εδώ ένα βίντεο από τις εκδηλώσεις: https://www.youtube.com/embed/P1jSFS4RJqU&feature=player_embedded 

Επόμενη εκδήλωση την Κυριακή 7 Ιανουαρίου και ώρα 12.00 το μεσημέρι με την παραδοσιακή «γιορτή τσιγαρίδας» και την κοπή της «βασιλόπιτας του Συλλόγου» με δωρεάν τσιγαρίδες, κρασί και γλέντι με το μουσικό συγκρότημα των Κώστα και Σάκη Τσιοτίκα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος

Αργύριος Καραλιόλιος

Δείτε ακόμα