Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστήριο χοροδιδάσκαλου Ευθύμη Πρέβεζα

Ευχαριστήριο
Πρόσφατα επισκέφτηκε τα Γρεβενά ο Γιώργος Μελίκης, φίλος και παρουσιαστής της εκπομπής ~κάθε τόπος και τραγούδι~ που προβάλλετε από την ΕΡΤ 3 κάθε Σάββατο στις 2μμ και πραγματοποίησε γυρίσματα στα μαστοροχώρια των Γρεβενών για τρεις ημέρες.
Επιλέχτηκαν μετά από δική μου πρόταση η οποία έγινε δεκτή τελικά από τον κ. Μελίκη και τον σκηνοθέτη της εκπομπής (και αφού πρώτα τα επισκέφτηκαν και τους άρεσαν) τα χωριά Κυδωνιές, Κυπαρίσσι, Καλλονή και Άγιος Κοσμάς.
Σκοπός μου ήταν η προβολή αυτών των ξεχασμένων τηλεοπτικά όμορφων χωριών του πρώην Δήμου Αγίου Κοσμά τα οποία μεταμορφώθηκαν την τελευταία δεκαετία πριν τον Καλλικράτη δίνοντας και το κίνητρο για να τα αναδείξουμε τηλεοπτικά.
Έδρα μας ήταν οι Κυδωνιές όπου από εκεί γινόταν οι καθημερινές εξορμήσεις μας.
Θα ήθελα λοιπόν να ευχαριστήσω τον αγαπητό φίλο Γιώργο Μελίκη και το τηλεοπτικό του συνεργείο για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου με την υλοποίηση της πρότασής μου και την άψογη συνεργασία που είχαμε.
Τους προέδρους των δύο συλλόγων Κυδωνιών Νίκη Ριβάνη και Αγίου Κοσμά Γιάννη Τόλιο, τους προέδρους των τοπικών διαμερισμάτων Κώστα Στάμο και Θωμά Κουτσονίκο, την Ιουλία Χονδρογιάννη , τους Κώστα και Μίμη Στάμο, τον Μπαρμπαλέξη Στέργιο, Σιοζόπουλο Δημήτριο που μας άνοιξαν τα σπίτια τους στις Κυδωνιές για τα κόλιαντα, την Παναγιώτα Σβολιαντοπούλου, και Παπαβασιλείου Παντελή στον Άγιο Κοσμά και τέλος τα παιδιά του συλλόγου Πίνδος, παιδικό τμήμα και πρώτη ομάδα που υπερέβαλλαν εαυτούς για να αναδείξουμε αυτή την περιοχή.
Γίναμε ή τουλάχιστον προσπαθήσαμε να γίνουμε οι ντόπιοι κάτοικοι του χωριού και να γίνουμε ένα με αυτούς δίνοντας μια ζωντάνια και μια αίγλη τέτοια που τους άξιζε.
Τρεις μέρες αφήσαμε τις εργασίες μας και με δικά μας προσωπικά έξοδα συμβάλλαμε στην πραγματοποίηση αυτής της εκδήλωσης.
Νομίζω ότι μετά την προβολή της εκπομπής όλοι θα είμαστε χαρούμενοι γιατί αναδείξαμε μια όμορφη περιοχή (τα Ζαγοροχώρια των Γρεβενών) μια περιοχή που έβγαλε τους καλύτερους μαστόρους.

Η πρώτη προβολή θα γίνει το Σάββατο 23 Δεκεμβρίου στις 2μμ από την ΕΡΤ3 η δεύτερη τα Χριστούγεννα την ίδια ώρα και η Τρίτη την Πέμπτη στις 5μμ.

Ευθύμης Πρέβεζας