Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Manitarock: «Βγαίνουμε…» στην ΕΤ3

Το ερχόμενο Σάββατο στις 9 το βράδυ, η νέα εκμπομπή της ΕΤ3, Σύγχρονοι Παραδοσιακοί Μουσικοί φιλοξενεί και παρουσιάζει τους γρεβενιώτες Manitarock. Είναι η πρώτη φορά που εμφανίζεται το συγκρότημα σε μια τηλεοπτική εκπομπή-αφιέρωμα!

Πλάνα από την «επική» και αξέχαστη συναυλία στη φετινή Πανελλήνια Μανιταρογιορτή, συνεντεύξεις των μελών και φίλων των Manitarock θα πλαισιώσουν την εκπομπή και αναμφίβολα… πολλή μουσική! Το ιδιαίτερο ύφος, οι μοναδικές διασκευές, αλλά και τα μοναδικά τραγούδια για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη!

Η συγκυρία της εκπομπής έχει ως εξής. Καθώς θα προβληθεί το Σάββατο 28 Οκτωβρίου, μια ημέρα πριν, την Παρασκευή 27 Οκτωβρίου οι Manitarock θα εμφανιστούν σε ένα μεγάλο live στο κοινό της Θεσσαλονίκης και συγκεκριμένα στο Καφέ Ωδείο.

Επίσης είμαι περήφανος που ένα συγκρότημα όπως οι Manitarock, γεννήθηκε στα Γρεβενά μας, μας ταξιδεύει με τον ιδιαίτερο τρόπο του σε άπειρες μουσικές με δικό του ηχόχρωμα, γίνεται γνωστό σιγά σιγά σε όλη την Ελλάδα, αλλά κυρίως παίζει «γρεβενιώτικα» και δείχνει το δρόμο και τη σημασία του να είσαι δημιουργικός άνθρωπος!

Δείτε το τρέϊλερ της εκπομπής:

 

Ενημερωτικά η εκπομπή του Σαββάτου θα προβληθεί και σε επανάληψη την ερχόμενη Τρίτη στις 9 το βράδυ, αλλά θα είναι διαθέσιμη και στη Web-TV της ΕΤ3.

Με χαρά,

Στέλιος Παπαλαμπρόπουλος