Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Γιορτή λήξης καλοκαιρινής εκστρατείας της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Γρεβενών

Η καλοκαιρινή εκστρατεία 2017  της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Γρεβενών με θέμα «Περιπέτειες από σημείο σε σημείο» έφτασε στις 8 Σεπτεμβρίου 2017 στο τελευταίο της σημείο.
 
Το γιορτινό κλίμα ξεκίνησε στο παιδικό τμήμα της Βιβλιοθήκης από νωρίς το απόγευμα.
 
Στα πάνελ είχαν στηθεί όλα τα εκθέματα των παιδιών  –ατομικά και ομαδικά – δημιουργώντας ένα εντυπωσιακό, πολύχρωμο και καλλιτεχνικό αποτέλεσμα. Απόσταγμα ενός καλοκαιρινού ταξιδιού, γεμάτο  με πολλές εμπειρίες, συνεργασίες, αναγνώσεις, κατασκευές κι ανακαλύψεις.
 
Το όμορφο  σκηνικό συμπλήρωνε ο  μπουφές με κυρίαρχο θέμα το καρπούζι και τα σποράκια του, που για ακόμα μία φορά ήταν το θέμα έμπνευσης για τη γιορτή λήξης.
 
Οι μικροί μας φίλοι δοκίμασαν τη γλυκιά γεύση του καρπουζιού, το δροσερό χυμό του και με τα μαύρα μικροσκοπικά σποράκια του έφτιαξαν  απίστευτες και μοναδικές  δημιουργίες, που αποτέλεσαν το ενθύμιό τους για τη συμμετοχή τους στην καλοκαιρινή εκστρατεία.
 
Με ενθουσιασμό, χαρά  και περηφάνια έδειχναν στους γονείς τους και στους παππούδες τους τις λεπτομέρειες της κάθε δράσης. Εκείνοι μοιράζονταν τη χαρά τους και παρακολουθούσαν με ενδιαφέρον και προσοχή όλα τα εκθέματα, επιβραβεύοντας τους  για ότι έβλεπαν.
 
Καθ’ όλη τη διάρκεια της γιορτής, ακούγονταν τα γέλια και  τα επιφωνήματα των παιδιών, παρασέρνοντας όλους  μας σε μια έντονη εορταστική ατμόσφαιρα.
 
Μας αποχαιρέτησαν με μια μεγάλη αγκαλιά που μας συγκίνησε πραγματικά και μας υποσχέθηκαν ότι θέλουν να βρίσκονται κοντά στη βιβλιοθήκη όλη τη διάρκεια της χρονιάς.
 
Ευχαριστούμε από καρδιάς τους εθελοντές μας, που για μία ακόμα χρονιά συνέβαλαν καταλυτικά με την προσφορά τους στην επιτυχημένη καλοκαιρινή εκστρατεία.
 
Ευχαριστούμε τα παιδιά που με την ενεργή συμμετοχή τους, την φαντασία τους, τη δημιουργικότητά τους και το πνεύμα συνεργασίας τους, μας παρέσυραν κι εμάς σε ένα όμορφο καλοκαιρινό ταξίδι που το κάθε σημείο του ήταν μια μοναδική εμπειρία.
 
Ευχαριστούμε τους γονείς για την εξαιρετική τους συνεργασία και βοήθεια σε ότι κι αν χρειαστήκαμε.
 
Ευχαριστούμε ιδιαιτέρως το Antony’s catering, για τις όμορφες δημιουργίες του καρπουζιού, που στόλισαν το τραπέζι μας  κι  ενθουσίασαν μικρούς και μεγάλους.