Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

«Μαμούθ απεικονίσεις»

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Γρεβενών αισθανόμενη την υποχρέωση της να συμβάλλει στην ομορφότερη προβολή της πόλης μας, η οποία θα φιλοξενούσε το 6ο Παγκόσμιο Παλαιοντολογικό Συνέδριο, την Παρασκευή 2 Μαΐου και το Σαββάτο 3 Μαΐου τις πρωινές ώρες, πριν τις 11:00, μετέτρεψε το ισόγειο της σε εργαστήρι ζωγραφικής, με την ευθύνη της εικαστικού της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ελένης Δινοπούλου και την συμμετοχή των εκκολαπτόμενων ζωγράφων από την έκτη τάξη του 1ου και 4ου Δημοτικών Σχολείων Γρεβενών. Όπως και με τις φιλότεχνες απεικονίσεις των φίλων της εικαστικών : Έλλη Ζιώγα, Μεταξία Φωτίου, Στέλλα Στάμου, Δήμητρα Μπαζούκη, Βασίλη Γεωργούλα, Λάζαρο Γρίδα, Κίτα Χρήστο, Ζέρβα Αλέξανδο, Γιώργο Βανιώτη Δημήτριο Βανιώτη και Κόστα Ρονάλντο.
Οι όμορφες απεικονίσεις των προβοσκιδωτών άφησαν πολύ καλές εντυπώσεις! 
Πλήθος συνέδρων φωτογράφισαν τους πίνακες και χάρισαν στις δημιουργίες μας ένα ταξίδι σ’ όλες τις χώρες των συνέδρων: Κίνα Ιαπωνία, Ρωσία, Αυστραλία Ευρώπη, Αμερική κτλ.
Ιδιαίτερη ήταν η συγκίνηση μας, ως Βιβλιοθήκη από τα συγκινητικά, επαινετικά λόγια της εμπνεύστριας και οργανώτριας του Συνεδρίου καθηγήτριας του τμήματος Παλαιοντολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης κυρίας Ευαγγελία Τσουκαλά.


Σίμος Ζαγκανίκας