Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Όταν υπάρχει συνεργασία φορέων και ‘ΠΙΝΔΟΣ”

Αγαπητοί φίλοι συνδημότες για πρώτη φορά μας μας δόθηκε η ευκαιρία να προσφέρουμε και εμείς με τις ιδέες και την συμμέτοχη μας

Ευχαριστούμε την Περιφερειακή ενότητα Γρεβενών τον Κο Ευάγγελο Σημανδράκο τον Κο Αντώνη Δασκαλόπουλο εκπρόσωπο του , τον Δήμο Γρεβενών και τον Δήμαρχο Κο Γιώργο Δασταμάνη που  μας εμπιστεύτηκαν και είχαμε μια  πολύ καλή συνεργασία όλες αυτές τις ημέρες.

Ευχαριστούμε επίσης όλα τα μέλη του συλλόγου, τα χορευτικά τμήματα, τους γονείς,  όλους τους φίλους του συλλόγου και όλους τους Γρεβενιώτες που αγκάλιασαν και στήριξαν αυτή την προσπάθεια 

Οι  προτάσεις που καταθέσαμε και έγιναν  αποδεκτές από τους συνδιοργανωτές  είχαν αρκετά μεγάλη απήχηση  στο Γρεβενιώτικο κοινό.

Συγκεκριμένα το μουσικό σχήμα των Ψαθάδων που  εμφανίστηκε την Πέμπτη το βράδυ 23 Φεβρουαρίου, το σχήμα GRIKANTA την Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου το μεσημέρι και τα Χάλκινα Ηχοχρώματα Φλώρινας το βράδυ της ίδιας ημέρας  και τέλος το εξαιρετικό σχήμα του Θύμιου Γκογκίδη το Σάββατο το βράδυ 25 Φεβρουαρίου.

Μια ποικιλία εξαιρετικών φίλων μουσικών που διακρίνονται για την ποιότητα τους και διαπρέπουν τόσο σε Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό.  

Τέλος την κάλυψη αυτών των ημερών με ήχο και φως ικανοποιώντας όλες τις ιδιαιτερότητες των μουσικών σχημάτων.

Οφείλω να ευχαριστήσω και τον Χοροδιδάσκαλο του συλλόγου Κο Πρέβεζα  για τις ιδέες του και που

 με  τις προσωπικές του γνωριμίες κατάφερε να εξασφαλίσει τις χαμηλότερες αμοιβές για όλα αυτά τα σχήματα.

(Προς όφελος των εκδηλώσεων)

Μεγάλο ευχαριστώ στα κορίτσια του συλλόγου που βοήθησαν στις εκδηλώσεις τις Καθαράς Δευτέρας.

Μεγάλο Ευχαριστώ για την συνεργασία με τον ΣΥΛΛΟΓΟ ΜΑΝΙΤΑΡΟΦΙΛΩΝ, Μ.Ο.Γ. και Γ.Σ.Γ 

Μια συνεργασία που έλειπε τα προηγούμενα χρόνια και απλά καλούνταν οι σύλλογοι τον τελευταίο  μήνα για να ακούσουν τον εκάστοτε Αντιδήμαρχο  η υπεύθυνο εκδηλώσεων να ανακοινώνει το προαποφασισμένο, αποκριάτικο πρόγραμμα ζητώντας  από τους τοπικούς συλλόγους την στήριξη  αυτής  της προσπάθειας νομίζουμε πωs  φέτος Άλλαξε!

Θέλουμε να πιστεύουμε ότι αυτή η προσπάθεια της συνεργασίας τουλάχιστον στα θέματα πολιτισμού θα συνεχιστεί!

Καλά θα ήταν και οι υπόλοιποι σύλλογοι του Νομού ανεξαρτήτου μεγέθους να σκεφτούν και να προτείνουν κάποιες νέες προτάσεις και να έχουν ακόμη μεγαλύτερη συμμετοχή.

Τέτοιου είδους  εκδηλώσεις  θα πρέπει να γίνονται 12 μήνες τον χρόνο 

Σαν Πολιτιστικός Σύλλογος Γρεβενών Πίνδος καλούμε τους αρμόδιους φορείς να κάνουμε και ανάλογες εκδηλώσεις και το καλοκαίρι που ο καιρός ευνοεί περισσότερο και οι απανταχού Γρεβενιώτες είναι εδώ.

Τέλος εμείς σαν σύλλογος “Πίνδος”  θα στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες που βασίζονται στην συνεργασία.

 Απλά θα πρέπει να προγραμματίζονται όλα πολύ πιο νωρίς.

Τα ποιοτικά μουσικά σχήματα δύσκολα τα βρίσκεις στις ημερομηνίες που επιθυμείς.

Περιμένουμε να μας καλέσουν τις επόμενες ημέρες να δούμε πρώτα από όλα τα λάθη που έγιναν για μπορέσουμε να τα διορθώσουμε και να κάνουμε έναv προγραμματισμό για πολλούς μήνες μετά.

    

 

Πρόεδρος  Δ.Σ. “ΠΙΝΔΟΣ”                                                             

       Γιάννης Μπαϊνέτας 

 grikante3