Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστήριο του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών Δήμου Γρεβενών

Και το φετινό καρναβάλι τελείωσε, αφήνοντας πίσω όμορφες αναμνήσεις, από χορευτικά «ανταμώματα», όπως συνδιοργανώθηκαν από το Δήμο και την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών, με πολύ κέφι, συγκινήσεις, και ξεφάντωμα. Πρωτοστάτησαν οι πολίτες, ως μεμονωμένα άτομα, αλλά και ως σύλλογοι και σωματεία, με σκηνοθέτες και πρωταγωνιστές τους ίδιους, οι οποίοι, σε ένα ξέσπασμα ομαδικής χαράς, έθεσαν τη σφραγίδα της ποιότητας και της ευπρέπειας στην όλη αποκριάτικη εκδήλωση.
Τα χορευτικά Τμήματα Παραδοσιακών χορών του Δήμου, κάθε ηλικίας, όπως ΚΑΠΗ, ενηλίκων και παιδικό, συμμετείχαν στα δρώμενα της «Απουκράς 2017», προσδίδοντας σ’ αυτά ένα ιδιαίτερο «χρώμα», αλλά και αναδεικνύοντας, συγχρόνως, την πλούσια μουσικοχορευτική μας παράδοση.
Ως υπεύθυνη διδασκαλίας των τμημάτων αυτών, αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω, από καρδιάς, τις χορεύτριες και τους χορευτές, που με την καθολική και συντεταγμένη παρουσία τους, δημιούργησαν μια μεγάλη ομάδα, όπου όλοι μαζί, με τις οικογένειες και τους φίλους μας, τον αυθορμητισμό και τη ζωντάνια μας, «αγκαλιάσαμε» ολόψυχα τις προγραμματισμένες αποκριάτικες εκδηλώσεις.
Ας αποχαιρετήσουμε λοιπόν, με αυτά τα θετικά συναισθήματα, την πιο εύθυμη γιορτή του έτους, και ας ευχηθούμε σε όλους ΚΑΛΗ ΣΑΡΑΚΟΣΤΗ.

Για το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών
του Δήμου Γρεβενών
Κατερίνα Προκόβα