Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δύο πρωτοχρονιάτικες πίτες έκοψε το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Γρεβενών

Την Πέμπτη 09 Φεβρουαρίου 2017 μετά την καθιερωμένη πρόβα, το Παιδικό Χορευτικό Τμήμα του Δήμου Γρεβενών έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στην αίθουσα χορού του 1ου Δημοτικού Σχολείου Γρεβενών.
Το φλουρί “έπεσε” στη μικρή Νικολέττα Πλατσατούρα.

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017 το μεσημέρι, πραγματοποιήθηκε με πολύ μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών Ενηλίκων του Δήμου Γρεβενών
Μέλη, φίλοι γονείς, παιδιά, χορευτές και χορεύτριες γλέντησαν κυριολεκτικά σε ένα ζεστό, φιλικό, οικογενειακό περιβάλλον με χορούς και τραγούδια από κάθε γωνιά της Ελλάδας.
Η συμμετοχή του κόσμου, παρά τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε, ξεπέρασε κάθε προσδοκία.
Η υπεύθυνη των χορευτικών τμημάτων κ. Κατερίνα Προκόβα καλωσόρισε μέλη και φίλους του χορευτικού, που πλαισίωσαν την εκδήλωση. Την βασιλόπιτα ευλόγησε ο πατήρ Σάββας.
Την εκδήλωση άνοιξε το παιδικό χορευτικό τμήμα του Δήμου μας το οποίο ενθουσίασε και χειροκροτήθηκε θερμά από τους παρευρισκόμενους.
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, οι Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού, Παιδείας & Αθλητισμού κ. Χρήστος Πέτρου, Οικονομικών – Διοικητικών Υπηρεσιών κ. Αδάμος Ματθαίος, Κοινωνικής Μέριμνας κ. Κωνσταντίνος Νικολακόπουλος, Τεχνικών Υπηρεσιών και Πολεοδομίας κ. Χρήστος Τριγώνης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Αντώνιος Δασκαλόπουλος, ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Κ.Ε.Γ. κ. Ιωάννης Μίχος και ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας κ. Στέργιος Πουρνάρας.
Τυχερή της βραδιάς ήταν η κ. Άννα Κυρατζή, μέλος του Τμήματος Παραδοσιακών Χορών του Δήμου Γρεβενών, η οποία κέρδισε το φλουρί της βασιλόπιτας.
Η πολύ όμορφη εκδήλωση ολοκληρώθηκε με γλέντι, πολύ κέφι, χορό και τραγούδια με την καταπληκτική ορχήστρα των Γρεβενιωτών μουσικών: Μιχάλη Παναγούλα στο κλαρίνο, Γιώργο Στάμο στο Βιολί, Θωμά Σβώλο στο λαούτο , Κώστα Γιαννούλα στο νταϊρέ, Χρήστο Παναγούλα στα πλήκτρα και Δημήτρη Καρακώστα στο τραγούδι.

Και του χρόνου με υγεία!
Για το Τμήμα Παραδοσιακών Χορών
του Δήμου Γρεβενών
Κατερίνα Προκόβα