Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών ομάδων της Μητροπόλεως (video)

Στην κατάμεστη αίθουσα εκδηλώσεων του Πνευματικού Μητροπολιτικού Κέντρου, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου η Χριστουγεννιάτικη γιορτή των κατηχητικών ομάδων της Μητροπόλεώς μας.
Χαρούμενες παιδικές φατσούλες πλημμύρισαν την σκηνή και μετέδωσαν χαρά και αισιοδοξία σε όλους τους παρευρισκομένους. Οι χορωδίες της Μητροπόλεως Γρεβενών, παιδική, νεανική και ενηλίκων, τραγούδησαν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα, ενώ τα παιδιά όλων των κατηχητικών τμημάτων της Μητροπόλεως, καθώς και οι κατηχητικές ομάδες του Μεγάρου και της Κιβωτού παρουσίασαν ποιήματα, θεατρικά δρώμενα και κάλαντα. Η απλότητα και η αθωότητα των παιδιών άγγιξε τις ψυχές όλων και μας μετέφερε στο κλίμα των Χριστουγέννων.
Κλείνοντας την όμορφη γιορτή, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Δαβίδ είπε πως απόψε όλοι γίναμε μια μεγάλη οικογένεια και προέτρεψε, τόσο τα παιδιά, όσο και τους γονείς, να σκορπίσουν τις Άγιες αυτές ημέρες απλόχερα την αγάπη τους και να μην ξεχάσουν τους ηλικιωμένους και όσους περνούν μόνοι τους τις ημέρες των εορτών.