Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

“Της Ζωής τα παράξενα παιχνίδια” …μια ιδιαίτερη βραδιά στα Γρεβενά (VIDEO)

Χτες το βράδυ στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Γρεβενών, παρουσιάστηκαν ” Της ζωής τα παράξενα παιχνίδια “, που είναι ο τίτλος βιβλίου του Συγγραφέα Χρήστου Τούβε. Ο Συγγραφέας αποδέχτηκε την πρόσκληση του Κ.Σίμου Ζαγκανίκα, Διευθυντή της Βιβλιοθήκης και ζήσαμε μία ιδιαίτερη βραδιά. Ο τρόπος παρουσίασης του βιβλίου από ένα νέο Συγγραφέα με ιδιαίτερο πάθος, μας ξύπνησε από το λήθαργο της καθημερινότητας.
Η σύντομη παρουσίαση με ουσία, οπτικοακουστικό υλικό και θεατρική απόδοση δημιούργησαν ένα κλίμα συναισθηματικής φόρτισης και αναθεώρησης πραγμάτων. Μία ευχάριστη έκπληξη για το πως ένας νέος άνθρωπος κυνηγάει τ’ όνειρο του, κάνοντας αυτοέκδοση το βιβλίο του, με συνεχείς παρουσιάσεις σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας.Την παρουσίαση προλόγισε ο κ.Σίμος Ζαγκανίκας με ιδιαίτερα κολακευτικά λόγια για το πόνημα του συγγραφέα, ενώ αποσπάσματα διάβασε η Φιλόλογος Ρούλα Ντόλα. Όλο το συντονισμό της εκδήλωσης ανέλαβε η Δημοσιογράφος και Παρουσιάστρια Αννουλίδου Βάσω, δίνοντας μία ξεχωριστή νότα με το ταμπεραμέντο της.

Χορηγοί, ήταν το Παντοπωλείο Δήμητρα και το κατάστημα ρούχων Nick που προσέφεραν κρασί και finger food μετά το τέλος της εκδήλωσης.

Δείτε εδω την επίσημη σελίδα του Συγγραφέα Χρήστου Τούβε. http://www.xristostouve.gr/

και τη σελίδα του στο facebook https://www.facebook.com/www.xristostouve.gr/