Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

34η Γιορτή Κρασιού στο Τρίκωμο : μεγάλη επιτυχία, χάρη στον γρεβενιώτικο λαό.

Ο Φιλοπροοδευτικός Σύλλογος των Απανταχού Τρικωμιωτών «ο Άγιος Αθανάσιος» πραγματοποίησε και φέτος, την 34η Γιορτή Κρασιού στο Τρίκωμο στις 19&20 Αυγούστου. Η φετινή εκδήλωση στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Οι καιρικές συνθήκες ήταν ιδανικές και πλήθη γρεβενιωτών και δυτικομακεδόνων συνέρρευσαν για να απολαύσουν το παραδοσιακό γλέντι.

Οι θαμώνες της Παρασκευής είχαν την ευκαιρία να ψυχαγωγηθούν με την κομπανία του δεξιοτέχνη Αποστόλη Κασιάρα, όπου ξετυλίχθηκε ένα πλούσιο ρεπερτόριο γρεβενιώτικων τραγουδιών, ενώ το Σάββατο ακούστηκαν ηπειρώτικες μελωδίες από τον εκλεκτό βορειοηπειρώτη Βασίλη Καλκάνη. Οι επισκέπτες έμειναν απόλυτα ευχαριστημένοι από την άριστη διοργάνωση, το καθαρό και όμορφο περιβάλλον, τους ποιοτικούς και νόστιμους εκλεκτούς μεζέδες σουβλιμάδας (κεμπάπ) και βεβαίως με το γλυκόπιοτο Ζαλοβίτικο κρασί.

Στις εκδηλώσεις το παρόν έδωσαν ο Αντιπεριφεριάρχης Γρεβενών κ. Σημανδράκος Ευ., ο κ. Δήμαρχος Γρεβενών κ. Δασταμάνης Γ., καθώς και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας κ. Ράπτης Ιωάννης. Επιπλέον, παραβρέθηκαν δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, ανάμεσα τους και ο συγχωριανός μας κ. Καναβός Κώστας.

Το Δ.Σ. αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά τους χορηγούς για την οικονομική στήριξη τους, καθώς ακόμη και όλους τους χωριανούς μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για εθελοντική εργασία και χάρις αυτούς επετεύχθη η άριστη οργάνωση της εκδήλωσης. Επιπλέον, πρέπει να σημειωθεί η καλή συνεργασία με το τμήμα καθαριότητας του Δήμου Γρεβενών και η αγαστή επικοινωνία με τους αρμόδιους αντιδημάρχους, καθώς και με τον πρόεδρο της τοπικής μας κοινότητας. Τέλος, μέγιστη ευγνωμοσύνη πρέπει να δοθεί στους επισκέπτες, που κάθε χρόνο μας τιμούν και μας προτιμούν, στηρίζοντας την μακρόχρονη εκδήλωση μας σε χαλεπούς καιρούς!

Δίνουμε ραντεβού για του χρόνου !