Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

GREROOM 2022

– Κάποιοι «σίγουροι» έχασαν τον ύπνο τους μόλις άκουσαν ότι σχεδόν όλα τα κόμματα  επιμένουν ότι θα δώσουν έμφαση στην ανανέωση.

-Σε ρυθμούς μαραθωνίου άρχισαν να κινούνται οι υποψήφιοι μνηστήρες ενόψει των εκλογών

– Η απλή αναλογική και οι διπλές εκλογές απαιτούν καλή φυσική κατάσταση και πολλα “νυχτοπερπατήματα“.

– Ραγδαίες.. και με πολλές καραμπόλες αναμένονται  οι πολιτικές εξελίξεις, αφου   όπως όλα δείχνουν.. κάποιοι αν δεν είναι υποψήφιοι στις Εθνικές θα ζητήσουν την ψήφο μας στις αυτοδιοικητικές εκλογές;  

– Εν όψει των επερχόμενων εθνικών εκλογών,  ο  πολίτης που βλέπει τις εσωκομματικές κόντρες  να “φουντώνουν“, δικαιολογημένα θα διατύπωνε ορισμένες στοιχειώδεις απορίες.. οπως  για το ποιος θα  αποφασίσει για τα κομματικά ψηφοδέλτια;

-Ολοι θέλουν να παρουσιάσουν πλήρη ψηφοδέλτια στις δημοτικές εκλογές, ο αριθμός όμως των απαιτούμενων υποψηφίων συμβούλων, κάνει σχεδόν απαγορευτική την  ύπαρξη 4ου συνδυασμού.

– Πώς να πάμε μπροστά; Οι περισσότεροι διοικούντες αισθάνονται πιο άνετα με παλιά προβλήματα παρά με καινούργιες λύσεις.

-“Ο κόσμος είναι επικίνδυνος όχι εξαιτίας αυτών που κάνουν το κακό, αλλά εξαιτίας αυτών που τους κοιτάζουν χωρίς να κάνουν τίποτα.“Albert Einstein

-Το αποτέλεσμα της κάλπης  είναι η απάντηση του ψηφοφόρου  σε συνάρτηση με τις επιλογές που έχει κι έτσι απλά προκύπτουν οι ανατροπές και οι εκπλήξεις… άλλωστε να μη ξεχνάμε ότι το “έργο» το έχουμε ξαναδεί.

-Δεν ξέρω αν το πράσινο συνολάκι είναι καμουφλάζ.. ξέρω όμως ότι το όνομα της “παίζει” για το γαλάζιο ψηφοδέλτιο.

-Τα θολά νερά στα ψηφοδέλτια των βουλευτικών εκλογών,  δημιουργούν πολλά σενάρια για τις αυτοδιοικητικές του Οκτώβρη. Στη ΝΔ εξετάζουν 9 βιογραφικά για 3 θέσεις!!!

–  Την είσοδό τους στo γαλάζιο ψηφοδέλτιο για την ΠΕ Γρεβενών διεκδικούν με αξιώσεις τουλάχιστον 2 αυτοδιοικητικά στελέχη, ενώ στο ΠΑΣΟΚ που κάνει πράξη την είσοδο νέων κατά 50%,  κλείδωσε η υποψηφιότητα του Γιάννη Στούπα.

– Τελικά ο Λάμπρος Παλάντζας το αποφάσισε,  αφήνει την Αθήνα!!! όχι για να διεκδικήσει μια θέση στο ψηφοδέλτιο του κόμματος , αλλά για να διεκδικήσει τον Δήμο Δεσκάτης.