Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Digital Marketing Σεμινάρια για εστιατόρια – πώς θα ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό

Οι ιδιοκτήτες εστιατορίων αντιμετωπίζουν ποικίλες προκλήσεις στο πλαίσιο του επιχειρηματικού τους εγχειρήματος, στην προσπάθειά τους να αυξήσουν την αναγνωρισιμότητα του brand τους και φυσικά, το πελατολόγιό τους.

Digital Marketing σεμινάρια όπως αυτά του Leader School κρίνονται ως πλέον απαραίτητα για κάθε επιχειρηματία στον κλάδο της εστίασης, σύμφωνα με τους ειδικούς στο Digital Marketing από το Leader School. Διότι, σαν να μην έφτανε ο μεγάλος ανταγωνισμός, τα εστιατόρια έχουν προσφάτως δεχτεί εξαιρετικά μεγάλο πλήγμα, εξαιτίας των μέτρων για τον περιορισμό της covid-19.

Όσο πλέον η κατάσταση ομαλοποιείται, το στοίχημα εξακολουθεί να «παίζεται» στις ψηφιακές ενέργειες marketing που μπορούν να αναδείξουν στο ευρύ καταναλωτικό κοινό τα εστιατόρια που πετυχαίνουν το τρίπτυχο της διασκέδασης, της απόλαυσης και της πρωτοτυπίας.

Αν είστε ιδιοκτήτης εστιατορίου και σκέφτεστε να καταπιαστείτε με το Digital Marketing προκειμένου να προβάλετε την επιχείρησή σας στο κοινό του Διαδικτύου, δείτε παρακάτω σε τι πρέπει να εστιάσετε και πώς θα τα καταφέρετε.

Προσελκύστε το τοπικό κοινό με διαφημίσεις στη Google

Οι διαφημίσεις στο δίκτυο της Google επιφέρουν άμεση απόδοση της διαφημιστικής σας επένδυσης σε εξαιρετικά σύντομο χρόνο, αρκεί να γνωρίζετε να τις κάνετε σωστά. Με τα σεμινάρια Google Ads έχετε την ευκαιρία να εμφανίζεται το εστιατόριό σας στις οθόνες των χρηστών που αναζητούν κάτι σχετικό με την εστίαση και δη, στην περιοχή που βρίσκονται. Εκπαιδεύεστε πώς να δημιουργείτε αποτελεσματικές καμπάνιες που αυξάνουν την αναγνωρισιμότητα του brand σας και κατ’ επέκταση το πελατολόγιό σας, καταβάλλοντας το ελάχιστο δυνατό ποσό για τη διαφημιστική σας επένδυση.

Αναδείξτε τα ανταγωνιστικά σας στοιχεία με πλούσιο περιεχόμενο

Ανεξάρτητα από την κατηγορία μεγέθους της επιχείρησής σας, έχετε τη δυνατότητα να αναδείξετε στο καταναλωτικό κοινό του Διαδικτύου τα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματά σας. Στα σεμινάρια social media μαθαίνετε πώς να δημιουργείτε πρωτότυπο περιεχόμενο για να εμπλουτίζετε τα επαγγελματικά προφίλ της επιχείρησής σας στα social media, πέρα από τις διαφημιστικές εκστρατείες που εκπαιδεύσετε να δημιουργείτε στις προηγμένες διαφημιστικές πλατφόρμες των κοινωνικών μέσων. Ακόμη, με τα σεμινάρια SEO μπορείτε να βελτιστοποιήσετε το site του εστιατορίου σας ώστε να εμφανίζεται οργανικά στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google, οταν οι ενδιαφερόμενοι χρήστες αναζητούν πληροφορίες που τους ενδιαφέρουν. Το μοναδικό και επικαιροποιημένο περιεχόμενο και στις δύο περιπτώσεις βοηθάει τους δυνητικούς πελάτες να διαμορφώσουν ξεκάθαρη εικόνα για την επιχείρησή σας, για τη φιλοσοφία της, το περιβάλλον της, τα πιάτα και τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιείτε.

Αυξήστε την αφοσίωση των πελατών σας με προσφορές και εκπλήξεις

Οι προσφορές και τα προγράμματα επιβράβευσης των πελατών θεωρούνται ιδανικά για να παρακινείτε τους πελάτες να επισκέπτονται ξανά και ξανά το εστιατόριό σας. Πώς θα καταφέρετε να επικοινωνήσετε τις νέες σας προσφορές και τις «εκπλήξεις» για τους αφοσιωμένους πελάτες σας; Με το email marketing, φυσικά. Με τα σεμινάρια email marketing μαθαίνετε στην πράξη πώς να δημιουργείτε ενημερωτικά emails και να τα στέλνετε μαζικά στη λίστα των πελατών σας, προκειμένου να αυξάνετε την αφοσίωσή τους προς το brand σας και να πετυχαίνετε περισσότερες επισκέψεις στο εστιατόριό σας. Παρακολουθώντας τα σεμινάρια email marketing εκπαιδεύεστε στο να δημιουργείτε καμπάνιες υψηλής απόδοσης και να αξιοποιείτε αυτοματισμούς, που σας γλιτώνουν χρόνο αλλά και κόπο και κόστος, ενώ δημιουργείτε σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας.