Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστήρια επιστολή Γρηγόρη Γιαννόπουλου

 Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου όλους τους ψηφοφόρους των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην Π.Ε Γρεβενών για την εμπιστοσύνη..

που έδειξαν στο πρόσωπο μου στηρίζοντας με τη ψήφο τους. Θέλω επίσης να ευχαριστήσω όλους του πολίτες της Π.Ε, Γρεβενών καθώς επίσης και τους πολιτευτές των άλλων κομμάτων για το πολύ καλό επίπεδο που κρατήθηκε αυτή η προεκλογική περίοδο με πολιτικό πολιτισμό και χωρίς ακρότητες. Εγώ θα συνεχίσω να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για το καλό και την ευημερία του τόπου και των πολιτών μέσα από την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας που συμμετέχω ως Περιφερειακός Σύμβουλος καθώς επίσης και ως ένας απλός ενεργός πολίτης. Σε αυτό το σημείο θέλω να συγχαρώ τον νέο μας εκπρόσωπο στην Ελληνική Βουλή τον κ. Χρήστο Μπγιαλα και να του ευχηθώ καλή δύναμη και καλό αγώνα.

 

Σας ευχαριστούμε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες που μας δώσατε την ευκαιρία με την εμπιστοσύνη σας να κυνηγήσουμε το όνειρο ! Την Κυριακή ο ελληνικός λαός, περήφανα και χωρίς να υποκύψει σε εκβιαστικά και διχαστικά διλήμματα, έδωσε εκ νέου εντολή διακυβέρνησης στον Αλέξη Τσίπρα και τον Πάνο Καμμένο με τους Ανεξάρτητους Έλληνες να αποτελούν την εγγύηση για την ομαλότητα της νέας κυβερνητικής θητείας. Ο λαός μίλησε με τη ψήφο του, αποφάσισε και επέλεξε τους εκπροσώπους του στη Βουλή των Ελλήνων. Γι άλλη μία φόρα διαψεύστηκαν οι Κασσάνδρες που μας απέκλειαν από το Κοινοβούλιο . Για την νέα προσπάθεια της Κυβέρνησης δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι, ο αγώνας αυτός συνεχίζεται για να ξανά σταθεί η χώρα στα πόδια της. Ο αγώνας θα είναι δύσκολος αλλά με τη βοήθεια του Θεού θα τα καταφέρουμε.

 Η Πατρίδα μας χρειάζεται όλους !

 

Γρηγόρης Γιαννόπουλος

Πολιτευτής Ανεξάρτητων Ελλήνων

 Π.Ε. Γρεβενών