Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Δήλωση Τιμ. Κοψαχείλη για το αποτέλεσμα των εκλογών

Γρεβενιώτισσες, Γρεβενιώτες,

Θέλω από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω όλους εσάς, που με τιμήσατε με την ψήφο σας και….

που σταθήκατε στο πλευρό μου και στο πλευρό της Νέας Δημοκρατίας, όλα αυτά τα χρόνια, στον αγώνα που δώσαμε για να φτιάξουμε μια άλλη Ελλάδα και να πάμε τα Γρεβενά ψηλά, χτίζοντας ένα ασφαλές μέλλον για τα παιδιά μας και για τη νέα γενιά. Ο αγώνας μας ήταν μακρύς, δύσκολος και με πολλαπλά εμπόδια και πετύχαμε πολλά, όλες και όλοι μαζί, όλοι όσοι πιστέψαμε στον τόπο μας, στους ανθρώπους του και στις δυνατότητές του.

Η Νέα Δημοκρατία είναι στη θέση της αξιωματικής αντιπολίτευσης σύμφωνα με την ψήφο του εκλογικού σώματος και καλείται να ασκήσει το ρόλο της, όπως επιτάσσει η κοινοβουλευτική Δημοκρατία και το εθνικό συμφέρον: Στηρίζοντας πολιτικές με εθνικό χαρακτήρα, που θα συμβάλλουν στην ανασυγκρότηση του πρωτογενή τομέα και στην δημιουργία ευκαιριών για τη νέα γενιά και αποτρέποντας, αντίστοιχα, κάθε προσπάθεια, ενέργεια, δράση ή πρωτοβουλία, που μπορεί να θέσει σε κίνδυνο τη σταθερότητα τη Χώρας και να μας βυθίσει ακόμη περισσότερο στην ύφεση και στο αδιέξοδο. Ανάλογη θα είναι και η θέση μας στο Νομό μας για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο, όπου προέχει η συνέχιση του έργου μας και των όσων πετύχαμε όλα αυτά τα χρόνια. Στο νέο Βουλευτή του Νομού μας κ. Χ. Μπγιάλα εύχομαι καλή επιτυχία στα καθήκοντά του.

Θέλω για μια ακόμα φορά να σας ευχαριστήσω όσες και όσους υπήρξατε συμπαραστάτες μου σε αυτή τη δύσκολη μάχη των χθεσινών εκλογών. Ειδικότερα, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα στελέχη της παράταξης και τους συνυποψηφίους μου για τον ωραίο μας αγώνα. Η μάχη για να πάμε τα Γρεβενά ψηλά συνεχίζεται, χωρίς διακρίσεις, χωρίς αποκλεισμούς, βάζοντας πάνω απ’ όλα την Πατρίδα μας.

 

Με εκτίμηση,

Τιμολέων Κοψαχείλης