Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επισκέψεις Τιμ. Κοψαχείλη σε χωριά των Γρεβενών (16/9/2015)

Στα πλαίσια του διαλόγου με τους πολίτες ο υπ. Βουλευτής Γρεβενών και Τομεάρχης Έρευνας και Καινοτομίας της ΝΔ, Τιμολέων Κοψαχείλης…

επισκέφθηκε, εχθές, Τετάρτη 16/9, κατά σειρά, το Κέντρο, το Νησί, τη Σαρακήνα, την Ιτέα, τις Κυδωνιές, τα Αηδόνια, το Πολύδενδρο, την Κοκκινιά, τον Άγιο Γεώργιο, την Κιβωτό και την Τραπεζούντα και συναντήθηκε με τους κατοίκους και συζήτησε μαζί τους για ζητήματα της Περιφέρειας των Γρεβενών και για το διακύβευμα των εκλογών.

Ο κ. Κοψαχείλης ενημέρωσε σχετικά με το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας για τον πρωτογενή τομέα και για τις πολιτικές που θα εφαρμοσθούν αμέσως μετά τις εκλογές, ώστε να διασφαλισθεί η αγροτική ανάπτυξη της ελληνικής υπαίθρου.

Ως Τομεάρχης Έρευνας και Καινοτομίας, ο κ. Κοψαχείλης επισήμανε ότι τα Γρεβενά έχουν ευρύτατες παραγωγικές δυνατότητες και θα πρωταγωνιστήσουν στον σχεδιασμό της νέας κυβέρνησης για τη βιώσιμη ανάπτυξη της περιφέρειας και τόνισε ότι πάγια θέση της Νέας Δημοκρατίας είναι η λήψη ισοδύναμων μέτρων, που θα θωρακίσουν τους αγρότες έναντι της δημοσιονομικής προσαρμογής, προστατεύοντάς τους από την υπερφορολόγηση και δίνοντας ανάσα στον παραγωγικό ιστό της χώρας.