Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επισκέψεις Τιμ. Κοψαχείλη σε χωριά των Γρεβενών (13/9/2015)

Επισκέψεις υπ. Βουλευτή  Γρεβενών, Τιμολέοντα Κοψαχείλη σε χωριά των Γρεβενών το πρωί της Κυριακής (13/9/2015) – Διάλογος με τους πολίτες

Ο υπ. Βουλευτής Γρεβενών και Τομεάρχης Έρευνας και Καινοτομίας της ΝΔ, Τιμολέων Κοψαχείλης επισκέφθηκε σήμερα το πρωί κατά σειρά, το Μέγαρο, την Καληράχη, και τον Έλατο, όπου συναντήθηκε με τους κατοίκους, για να τους ενημερώσει σχετικά με το πρόγραμμα της ΝΔ για τον πρωτογενή τομέα καθώς και για τις ενέργειες, στις οποίες θα προβεί η νέα κυβέρνηση αμέσως μετά τις 20η Σεπτεμβρίου. Η ανταπόκριση των κατοίκων ήταν μεγάλη και δόθηκε η δυνατότητα να αναπτυχθεί ένας γόνιμος διάλογος σχετικά με τις πρωτοβουλίες και τις δράσεις που πρέπει να αναληφθούν για τον Νομό, την επομένη των εκλογών, με γνώμονα τη βιώσιμη ανάπτυξη της γεωργοκτηνοτροφίας και την ενίσχυση των υπαρχουσών υποδομών.

Το απόγευμα, επισκέφτηκε κατά σειρά, το Σπήλαιο, τον Ζιάκα, το Μαυρονόρος, τους Μαυραναίους, το Κοσμάτι, το Τρίκωμο και το Μοναχίτι, όπου και συμμετείχε στην πανήγυρη της Υψώσεως του Τιμίου και Ζωοποιού Σταυρού, στο Μοναστήρι του Αγ. Νικολάου, στον «Μαχαλά».