Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Επισκέψεις του υπ. Βουλευτή κ. Χρήστου Λιόλιου, 20-1-2015.

Από νωρίς το πρωί σήμερα Τρίτη 20-1-2015 ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Χρήστος Λιόλιος ξεκίνησε να επισκέπτεται φορείς, επαγγελματίες και υπηρεσίες της πόλης των Γρεβενών.
Ο κ. Λιόλιος μεταξύ άλλων επισκέφθηκε τους επαγγελματίες οδηγούς ΤΑΧΙ, την Αγία Βαρβάρα, ο ΑΤ Γρεβενών, το Δικαστικό Μέγαρο, τις υπηρεσίες…

ΕΛΤΑ, ΟΤΕ, ΔΟΥ και ΑΝΓΡΕ. Οι εργαζόμενοι και οι επαγγελματίες έθεσαν στον υπ βουλευτή τα ζητήματα που τους απασχολούν και χρήζουν άμεσης επίλυσης.

Την πρωινή του επίσκεψη έκλεισε στο Δημαρχείο, όπου συνομίλησε με εργαζομένους, ενώ πραγματοποίησε ολιγόλεπτη συνάντηση με το Δήμαρχο Γρεβενών κ. Γεώργιο Δασταμάνη. Στη συνάντηση ιδιαίτερα τονίστηκε η απαραίτητη την παρούσα χρονική στιγμή, συνεισφορά και συνεργασία όλων των φορέων για την προώθηση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, των συμφερόντων του τόπου μας και η εκμετάλλευση των συγκριτικών μας πλεονεκτημάτων.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο κ. Λιόλιος επισκέφθηκε τα Δ.Δ.: Ζιάκας, Σπήλαιο, Πολυνέρι, Μαυρονόρος και Μαυρανάιους, όπου παρά το δύσκολο της εποχής, οι λιγοστοί κάτοικοι τον υποδέχτηκαν με θέρμη.