Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Στο Βατόλακκο, τη Μηλιά και την Κιβωτό ο υπ. Βουλευτής της Ν.Δ. Τιμολέων Κοψαχείλης.

Στο Βατόλακκο, τη Μηλιά και την Κιβωτό ο υποψήφιος Βουλευτής Γρεβενών Ν. Δημοκρατίας Τιμολέων Κοψαχείλης.

Το Βατόλακκο, τη Μηλιά και την Κιβωτό επισκέφθηκε το Σάββατο 17 Ιανουαρίου ο βουλευτής Γρεβενών και εκ νέου υποψήφιος με την Νέα Δημοκρατία, Τιμολέων Κοψαχείλης, όπου του δόθηκε η ευκαιρία να συζητήσει με τους κατοίκους…

για τα προβλήματα που τους απασχολούν αλλά και για την γενικότερη κατάσταση στη χώρα, ενώ το πρωί ο κ. Κοψαχείλης παρακολούθησε την πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων στη μνήμη του Νεομάρτυρα Αγίου Γεωργίου στον ομώνυμο τοπικό διαμέρισμα.

Στις συναντήσεις – συνομιλίες που είχε ο υποψήφιος βουλευτής με απλά και κατανοητά λόγια εξήγησε την αναγκαιότητα της ευρωπαϊκής πορείας της χώρας και το μέλλον της νέας γενιάς λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι  εγκληματικό να γυρίσουμε πίσω και να ξανακάνουμε όλα αυτά που μας έφεραν ένα βήμα πριν την καταστροφή. Η προσπάθεια του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, της κυβέρνησης, όλων μας είναι να σηκωθεί η Ελλάδα όρθια, να είναι ισότιμη με τους εταίρους  στην Ε.Ε , να παράγει πλεονάσματα και όχι να δημιουργεί χρέη» και συνεχίζει «καλό είναι, επιτέλους, να πούμε τον ΣΥΡΙΖΑ με το πλήρες όνομα του: Συνασπισμός της Ριζοσπαστικής Αριστεράς. Ένα κόμμα με πολλές και διάφορες συνιστώσες και τάσεις, μεταξύ των οποίων και οπαδούς της εξόδου της Ελλάδας  από το ευρώ αλλά και από την Ευρώπη. Δεν είναι τυχαίο ότι κάλεσαν το ΚΚΕ και τον ΑΝΤΑΡΣΙΑ που έχουν ξεκάθαρη αντιευρωπαϊκή θέση.

Οπότε όλα αυτά που λέει η αντιπολίτευση ότι η ΝΔ κινδυνολογεί είναι ψέματα. Ο ΣΥΡΙΖΑ θέτει σε κίνδυνο τη χώρα και το μέλλον όλων μας, όταν αμφισβητεί τις υποχρεώσεις μας, ακόμη και κανόνες τις Ε.Ε. Κινδυνεύει η αξιοπρέπεια ενός ολόκληρου λαού όταν λένε ότι δεν θα επιστρέψουν δάνεια και τόκους στα ευρωπαϊκά κράτη, στους εταίρους μας που μας βοήθησαν την πιο κρίσιμη στιγμή.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι κίνδυνος, οι απόψεις που εκφράζουν στελέχη του, δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με την πραγματικότητα που ζούμε. Να θυμίσω μερικά εξωφρενικά: αφοπλισμός της αστυνομίας, παράξενες θέσεις για σοβαρότατα εθνικά θέμα (Θράκη, Μακεδονία), διαγραφή του χρέους και το τελευταίο – από εδώ, από την Κοζάνη – ότι μόλις γίνει κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ θα κόψει, θα εκδώσει 100 δις ευρώ για να έχουμε ρευστότητα και μετά άλλα 300 δις για να διαγράψουμε το χρέος»!

Ο κ. Κοψαχείλης επεσήμανε τη διαρκή προσπάθεια, τον  προσωπικό αγώνα, με συνεργασίες και συνέργειες όπου κατορθώθηκε να διατηρηθούν  σημαντικές διοικητικές δομές και υπηρεσίες όπως τη διασφάλιση της λειτουργίας του νέου τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην πόλη των Γρεβενών, τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Εκπαίδευσης Νεοσυλλέκτων Γρεβενών, την πίστωση των 800.000 ευρώ στον προϋπολογισμό και τη συνέχιση των εργασιών της Σχολής Αστυφυλάκων, την υπογραφή μνημονίων συνεργασίας μεταξύ της Βουλής και του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας καθώς και μεταξύ της Βιβλιοθήκης της Βουλής και της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Γρεβενών, την παραμονή της Επιθεώρησης Εργασίας στα Γρεβενά, ενώ έβαινε προς κατάργηση και τη λειτουργία του ΟΑΕΕ Γρεβενών για τις νότιες περιοχές του νομού, όταν ο ΟΑΕΕ Ελασσόνας καταργήθηκε.

Οι κάτοικοι στην Κιβωτό έθεσαν στον  κ. Κοψαχείλη το πολύ σημαντικό γι αυτούς θέμα των Ιαματικών Πηγών, τα οποία είναι και τα μοναδικά στον κόσμο για εισπνοθεραπία. Ο κ. Κοψαχείλης συνταυτίστηκε μαζί τους λέγοντας πως απαραίτητη προϋπόθεση για την ανάπτυξη των Ιαματικών είναι  να αναγνωριστεί επίσημα η πηγή και να ξεκαθαρίσει το ιδιοκτησιακό.

 

{youtube}vbF0y9nJw_A|700|450{/youtube}

 

 

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τιμολέων Κοψαχείλης στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας, θα επισκεφτεί την Δευτέρα 19 Ιανουαρίου

 

το πρωί τα δημοτικά διαμερίσματα :

 

10:30 ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΟΙ

12:00 ΦΕΛΛΙ

 

και το απόγευμα :

 

17:00 ΠΗΓΑΔΙΤΣΑ

18:00 ΚΗΠΟΥΡΕΙΟ

19:00 ΚΡΑΝΙΑ

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 

ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗ