Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Τιμολέων Κοψαχείλης: «Ο ΣΥΡΙΖΑ απειλεί να ακυρώσει συμφωνίες…» (video)

Στα πλαίσια των προεκλογικών του επισκέψεων ο υποψήφιος βουλευτής Γρεβενών της Νέας Δημοκρατίας, Τιμολέων Κοψαχείλης, επισκέφθηκε την Πέμπτη την Δεσκάτη. Ο κ. Κοψαχείλης είχε συναντήσεις με τους επαγγελματίες – εμπόρους στην λαϊκή της πόλης αλλά και στα καταστήματα, επισκέφθηκε επίσης το δημαρχείο όπου και τον υποδέχθηκε ο δήμαρχος Δεσκάτης Δημήτρης  Καραστέργιος. …

 

Στη συνέχεια ο βουλευτής επισκέφθηκε τα τοπικά διαμερίσματα Τρικοκκιά, Τριφύλλι, Κατάκαλη, Καρπερό, όπου στις ομιλίες του προς τους κατοίκους αυτών των περιοχών για άλλη μια φορά επανέλαβε την κρισιμότητα αυτών των εκλογών, στον ξεκάθαρο λόγο και στις δεσμεύσεις που έχει η Νέα Δημοκρατία αλλά και στις αντιφατικές απόψεις που έχουν για όλα σχεδόν τα θέματα οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Έναν ΣΥΡΙΖΑ που απειλεί ότι θα ακυρώσει συμφωνίες όχι μόνο με την Ευρωπαϊκή Ένωση αλλά και με τους επενδυτές , ότι θα σταματήσει να πληρώνει τα χρέη μας και να αμφισβητεί ακόμη και σήμερα το πρωτογενές πλεόνασμα  – όπως έκανε και η Τρόικα – με τις θυσίες του ελληνικού λαού κόντρα σε κάθε μεταρρύθμιση και αλλαγή με πρωτεργάτες συνδικαλιστές και συντεχνίες.

Ο κ. Κοψαχείλης τόνισε ότι η Αξιωματική Αντιπολίτευση ήθελε να σταματήσει το έργο της Κυβέρνησης για να σώσει τους βολεμένους συνδικαλιστές. Όσους χωρίς να παράγουν απομυζούσαν τον κρατικό κορβανά, όλους όσους κερδίζανε χωρίς να προσφέρουν τίποτα απολύτως στην Ελλάδα , αυτούς που καταχρέωσαν τις επόμενες γενιές.

Στην συνέχεια αναπτύχθηκε ένας πολύ γόνιμος διάλογος ο οποίος περιστράφηκε γύρω από τα τοπικά προβλήματα – τις δυνατότητες και τις προοπτικές που έχει η περιοχή για να αναπτύξει με τον καλύτερο τρόπο τον πρωτογενή τομέα.

Αναπτύχθηκαν πολλά θέματα και υποβλήθηκαν πολλές ερωτήσεις. Θέματα όπως η τακτοποίηση των αδειών λειτουργίας και  της νομιμοποίησης των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων, η λειτουργία των σφαγείων της Δεσκάτης, ο εξηλεκτρισμός των κτηνοτροφικών εγκαταστάσεων , η ενημέρωση για την λειτουργία του γραφείου του ΟΑΕΕ στα Γρεβενά που καλύπτει πλέον τους επαγγελματίες του Δήμου Δεσκάτης και η λειτουργία του περιφερειακού γραφείου του ΟΓΑ στην Κοζάνη.

Στην κατάκαλη έντονο ήταν το ενδιαφέρον των κατοίκων για να δοθεί λύση στο πρόβλημα διέλευσης του χειμάρρου της Σούτσας με την κατασκευή γέφυρας. Ο βουλευτής τους ενημέρωσε για όλο το ιστορικό του έργου το οποίο άλλωστε οι περισσότεροι γνωρίζουν και τους προέτρεψε ότι είναι επιτακτική ανάγκη γι αυτό το έργο να γίνει μια σύσκεψη με όλους τους θεσμικούς φορείς , να ακουστούν αλήθειες και να παρθεί μια ξεκάθαρη απόφαση γι αυτό το θέμα που απασχολεί το τοπικό διαμέρισμα. 

 

Γραφείο Τύπου

Τιμολέων Κοψαχείλη

Υπ. Βουλευτής Γρεβενών Νέας Δημοκρατίας

 

{youtube}MV5JA6sOgtw|680|440{/youtube}

 

 

 
Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τιμολέων Κοψαχείλης στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας, θα επισκεφτεί το Σάββατο 17 Ιανουαρίου τα δημοτικά διαμερίσματα :
 
 
17:30 ΒΑΤΟΛΑΚΚΟΣ
18:30 ΜΗΛΙΑ
19:15 ΚΙΒΩΤΟΣ