Επισκέψεις του υπ.βουλευτή Γρεβενών της Ν.Δ. Τιμολέων Κοψαχείλη (13-1-2015 – VIDEO))
Το Ελεύθερο, το Πολύδενδρο, την Κοκκινιά και τον Ταξιάρχη επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης 13 Ιανουαρίου 2015 ο υποψήφιος βουλευτής Γρεβενών με την Νέα Δημοκρατία, Τιμολέων Κοψαχείλης, στα πλαίσια των προεκλογικών του επισκέψεων στα τοπικά και δημοτικά διαμερίσματα της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.
Ο κ. Κοψαχείλης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες που του έθεσαν οι κάτοικοι των τοπικών διαμερισμάτων σχετικά με την γεωργία, κτηνοτροφία, τους βοσκοτόπους, την νέα αγροτική πολιτική ( ΚΑΠ). Ο κ. Κοψαχείλης επισημαίνοντας την κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών της 25ης Ιανουαρίου τόνισε πως «πρέπει να αποφασίσουμε εάν θέλουμε η Ελλάδα να συνεχίσει την πορεία της στην ευρωπαϊκή ένωση. Γνωρίζω ότι όλοι ματώσαμε αλλά δεν πρέπει κανένας να παραγνωρίσει την κατάσταση στην οποία ήταν η χώρα. Το πόσο κρίσιμη ήταν η κατάσταση όταν αναλάβαμε την διακυβέρνηση των χώρας ήταν γνωστή , δεν περάσαμε στην κοινωνία την σοβαρότητα αυτή. Έγινε μια τεράστια προσπάθεια να νοικοκυρευτεί η χώρα με αξιοπρέπεια , με καθαρό βήμα να πορευτεί , να μείνει στην ευρωπαϊκή οικογένεια. Έδωσε έναν σκληρό αγώνα, έκανε κάποιες συμφωνίες . Σίγουρα μέσα σ αυτήν την πορεία χρειάστηκε να παρθούν μέτρα τα οποία ήταν αναγκαία και τα περισσότερα δεν μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει. Δεν είναι καιρός ούτε για πισωγυρίσματα , ούτε για πειράματα, ξεκάθαρες και απόλυτες θέσεις και όσο κι αν διαφωνεί κανείς με την πολιτική που έχουμε χαράξει με την Νέα Δημοκρατία κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η θέση μας είναι ξεκάθαρη , απόλυτη και ειλικρινής» .
Στο τοπικό διαμέρισμα του Ταξιάρχη ο υποψήφιος βουλευτής ενημέρωσε τους κατοίκους για την εξέλιξη του έργου για την αναστήλωση του μοναστηριού, συζητήθηκε ωστόσο και το θέμα της κατασκευής του φράγματος που απασχολεί την τοπική κοινωνία.
{youtube}HQ69x-KOHkI|640|400{/youtube}
Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τιμολέων Κοψαχείλης στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας, θα επισκεφτεί την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου τα δημοτικά διαμερίσματα :
17:30 ΤΡΙΚΟΚΚΙΑ
18:30 ΤΡΙΦΥΛΛΙ
19:30 ΚΑΤΑΚΑΛΗ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ
ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗ