Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Επισκέψεις του υπ.βουλευτή Γρεβενών της Ν.Δ. Τιμολέων Κοψαχείλη (13-1-2015 – VIDEO))

Το Ελεύθερο, το Πολύδενδρο, την Κοκκινιά και τον Ταξιάρχη επισκέφθηκε το απόγευμα της Τρίτης 13 Ιανουαρίου 2015 ο υποψήφιος βουλευτής Γρεβενών με την Νέα Δημοκρατία, Τιμολέων Κοψαχείλης, στα πλαίσια των προεκλογικών του επισκέψεων στα τοπικά και δημοτικά διαμερίσματα της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών.

 

Ο κ. Κοψαχείλης απάντησε σε όλες τις ερωτήσεις και απορίες που του έθεσαν οι κάτοικοι των τοπικών διαμερισμάτων σχετικά με την γεωργία, κτηνοτροφία, τους βοσκοτόπους, την νέα αγροτική πολιτική ( ΚΑΠ). Ο κ. Κοψαχείλης  επισημαίνοντας την κρισιμότητα των επερχόμενων εκλογών της 25ης Ιανουαρίου τόνισε πως «πρέπει να αποφασίσουμε εάν θέλουμε η Ελλάδα να συνεχίσει την  πορεία της στην ευρωπαϊκή ένωση. Γνωρίζω ότι όλοι ματώσαμε αλλά δεν πρέπει κανένας να παραγνωρίσει την κατάσταση στην οποία ήταν η χώρα. Το πόσο κρίσιμη ήταν η κατάσταση όταν αναλάβαμε την διακυβέρνηση των χώρας ήταν γνωστή , δεν περάσαμε στην κοινωνία την σοβαρότητα αυτή.  Έγινε μια τεράστια προσπάθεια να νοικοκυρευτεί η χώρα με αξιοπρέπεια , με καθαρό βήμα να πορευτεί , να μείνει στην ευρωπαϊκή οικογένεια.  Έδωσε έναν σκληρό αγώνα, έκανε κάποιες συμφωνίες . Σίγουρα μέσα σ αυτήν την πορεία χρειάστηκε να  παρθούν μέτρα τα οποία ήταν αναγκαία και τα περισσότερα δεν μπορούσαμε να τα είχαμε αποφύγει. Δεν είναι καιρός ούτε για πισωγυρίσματα , ούτε για πειράματα, ξεκάθαρες και απόλυτες θέσεις και όσο κι αν διαφωνεί κανείς με την πολιτική που έχουμε χαράξει με την Νέα Δημοκρατία κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι η θέση μας είναι ξεκάθαρη , απόλυτη και ειλικρινής» .

Στο τοπικό διαμέρισμα του  Ταξιάρχη ο υποψήφιος βουλευτής ενημέρωσε τους κατοίκους για την εξέλιξη του έργου για την αναστήλωση του μοναστηριού, συζητήθηκε ωστόσο και το θέμα της κατασκευής του φράγματος που απασχολεί την τοπική κοινωνία.

 

{youtube}HQ69x-KOHkI|640|400{/youtube}

 

Ο υποψήφιος Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Τιμολέων Κοψαχείλης στα πλαίσια της προεκλογικής του εκστρατείας, θα επισκεφτεί την Πέμπτη 15 Ιανουαρίου τα δημοτικά διαμερίσματα  :

17:30 ΤΡΙΚΟΚΚΙΑ

18:30 ΤΡΙΦΥΛΛΙ

19:30 ΚΑΤΑΚΑΛΗ

 

 

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΓΡΕΒΕΝΩΝ

 ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ

ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΚΟΨΑΧΕΙΛΗ

 

 

 

Δείτε ακόμα