Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Λαμπρινή Κόγιου – Χατζηζήση: Επίσκεψη στο Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ν.Γρεβενών

Πολλοί πέρασαν και έκαναν τη στάση τους στο ΔΣ του εργατοϋπαλληλικού κέντρου Γρεβενών και ανέφεραν πως ενημερώθηκαν για τα προβλήματά τους και προέβηκαν σε μια αοριστολογία για τις προτάσεις επίλυσής τους.

Δυστυχώς, η μεσαία επιχειρηματικότητα τόσο από τη μεριά των εργοδοτών, όσο κι από των εργαζομένων, έχει πολύ βαθύτερα πλοκάμια και θέματα προς επίλυση και ο νομός μας ως κοινή παραδοχή βρίσκεται στα πρόθυρα της ερήμωσης.

Ο επόμενος Βουλευτής, πρέπει να είναι ο διάμεσος ανάμεσα στην τοπική κοινωνία και στην Κυβέρνηση, μεταφέροντας συγκεκριμένα τα θέματα προς τους αρμόδιους φορείς.

Μέσα στην πανδημία, η Κυβέρνηση της ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ έκανε μεγάλα βήματα με τη Δράση «Συνομιλώντας με την Ελλάδα που παράγει» και μέσω αυτής, τα αρμόδια Υπουργεία παρείχαν διευκολύνσεις και κράτησαν πανελλαδικώς τις επιχειρήσεις ζωντανές!

Μετά την πανδημία, μπορούμε να κάνουμε πολλά περισσότερα, αρκεί να μπορούμε να έχουμε το σθένος να τα διεκδικήσουμε!

Αυτό φυσικά δεν πρόκειται να γίνει με κανένα κόμμα της αντιπολίτευσης στην εξουσία, ούτε με ανθρώπους που δεν καταλαβαίνουν εις βάθος τον πυρήνα των προβλημάτων.

Ευτυχώς και ως ελεύθερος επαγγελματίας αλλά και ως νομικός που αναλαμβάνω τις υποθέσεις τρίτων, γνωρίζω καλά τις αδυναμίες, τις ελλείψεις, τα προβλήματα στα δικαιώματα και κυρίως το πόσο μακριά είμαστε από το να γίνουμε κέντρο της Δυτικής Μακεδονίας, έστω σε μερικούς τομείς αρχικά.

Λαμπρινή Κόγιου – Χατζηζήση 
υποψήφια βουλευτής Ν. Γρεβενών