Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

ΚΑΛΕΣΜΑ ΝΙΚΗΣ Έστειλε από τα Γρεβενά με την ομιλία του ο Χρήστος Μπγιάλας.

Ηχηρό κάλεσμα νίκης έστειλε το βράδυ της Πέμπτης, ο υποψήφιος Βουλευτής Γρεβενών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χρήστος Μπγιάλας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του, στα πλαίσια της κεντρικής προεκλογικής εκδήλωσης που διοργάνωσε η Νομαρχιακή Επιτροπή Γρεβενών του κόμματος

Μέσα σε ένα ιδιαίτερα θερμό κλίμα, ο κ. Μπγιάλας, αφού ευχαρίστησε τους Γρεβενιώτες για τη δυναμική τους παρουσία στην εκδήλωση, άνοιξε την ομιλία του τονίζοντας ότι: «Η 21η Μάη είναι μια  κρίσιμη ημερομηνία. Εκλογές στη χώρα μετά από 4 χρόνια μιας κυβέρνησης Μητσοτάκη…Μιας κυβέρνησης ¨Μαξίμου ΑΕ¨, όπως σωστά ονομάστηκε. Μιας κυβέρνησης, η οποία έκανε τους φτωχούς, φτωχότερους, φτωχοποίησε της μεσαία τάξη και έκανε τους ελάχιστους ¨κολλητούς¨, πλουσιότερους. Έτυχε; Όχι.Πέτυχε. Πέτυχε γιατί είναι η πολιτική της ΝΔ αυτή. Μια πολιτική ακραίου νεοφιλελευθερισμού, που ακόμη και δεξιοί ηγέτες δε την έχουν στο μυαλό τους. Και γι αυτό βλέπουμε στη καθημερινότητά μας, δεξιούς ψηφοφόρους, ψηφοφόρους της ΝΔ, να λένε: ¨ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΔΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ¨. Να μας λένε, στις καθημερινές μας επαφές ότι ¨μια ζωή ψήφιζα ΝΔ, αλλά αυτοί δεν αντέχονται. Πρέπει να φύγουν. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ. ΩΣ ΕΔΩ!!!¨. Αυτό είναι το μήνυμα των εκλογών».

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός Γρεβενών, με τη τεράστια δημογραφική κρίση, την απόγνωση που βιώνουν τα νοικοκυριά λόγω της ακρίβειας, βλέποντας το εισόδημα τους να μειώνεται και το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται ο αγροτικός και κτηνοτροφικός κόσμος.

Παράλληλα, εκτενή αναφορά έκανε στην αποδιοργάνωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, με το Νοσοκομείο των Γρεβενών και το Κ.Υ Δεσκάτης να βρίσκονται στο επίκεντρο λόγω υποστελέχωσης σε ιατρικό προσωπικό και τα πανεπιστημιακά τμήματα της περιοχής, με ευθύνη της απερχόμενης κυβέρνησης, να είναι πλήρως υποβαθμισμένα.

Ένα μεγάλο κομμάτι της ομιλίας του, ο κ. Μπγιάλας το αφιέρωσε στη παρουσίαση του προγράμματός του για την επανάκαμψη του Νομού Γρεβενών. Ενός προγράμματος με συγκεκριμένους στόχους, δράσεις και δεσμεύσεις, για τον πρωτογενή τομέα και για το Πανεπιστήμιο.

Μίλησε για ανακατανομή των πόρων του Ταμείου Ανάκαμψης & Ανθεκτικότητας, ενώ έκανε λόγο για την σύνταξη και εφαρμογή ειδικού, στρατηγικού, αναπτυξιακού σχεδίου για το ορεινό τμήμα του νομού, με στοχευμένα μέτρα και κίνητρα για την επανάκαμψη του Τουρισμού, αλλά και τη διασύνδεσή του με τον πρωτογενή και τον δευτερογενή τομέα.

Συνεχίζοντας την ομιλία του, ο κ. Μπγιάλας παρουσίασε τους βασικότερους άξονες του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, το οποίο θα δημιουργήσει ένα δίκαιο, αποτελεσματικό, ισχυρό κοινωνικό κράτος δίπλα στον πολίτη με τα βασικότερα σημεία του να εστιάζουν στην αύξηση των μισθών, τη μείωση της ακρίβειας, τη ρύθμιση των χρεών και την προστασία της πρώτης κατοικίας, την ανάκτηση του δημόσιου ελέγχου στην ενέργεια και το νερό, τη στήριξη του πρωτογενούς τομέα, την ενίσχυση του ΕΣΥ και του τομέα της Παιδείας.

Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, ο Χρήστος Μπγιάλας, απηύθυνε κάλεσμα αγώνα και νίκης της προοδευτικής παράταξης. Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Σας καλώ όλους και όλες, να δώσουμε δύναμη στον αγώνα μας, για να κάνουμε τη πολιτική αλλαγή πράξη.

Εμπρός, λοιπόν, όλοι μαζί -και το έχουμε αποδείξει εμείς ότι κινούμαστε όλοι μαζι-να βγάλουμε τα Γρεβενά μας από το τέλμα. Να τα βάλουμε σε αναπτυξιακή τροχιά. Να μπορέσουμε, εκπροσωπώντας αυτή τη περιοχή, να αλλάξουμε το τόπο μας. Για εμάς και τα παιδιά μας.

 Εμπρός, με δύναμη στον αγώνα, σπίτι το σπίτι, φίλος τον φίλο. Η συμμετοχή είναι απαραίτητη. Μην αφήνετε καμία ψήφο να πάει χαμένη. Παροτρύνετε όλους τους συμπολίτες μας να προσέλθουν στην κάλπη και να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ δυνατά, για να φύγει αυτή η κυβέρνηση».

Δείτε ακόμα