Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επισκέψεις του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ Θανάση Σταυρόπουλου σε δημόσιες υπηρεσίες

Την Τετάρτη (10/05/2023) ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών της ΝΔ Θανάσης Σταυρόπουλος επισκέφτηκε:
• Την κ. Καλέσογλου Σταυρούλα αντιπρόεδρο και την κ. Κοράβου Ελένη γραμματέα, του συλλόγου υγειονομικών υπαλλήλων πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας (ΠΦΥ) Δυτικής Μακεδονίας, όπου τον ενημέρωσαν για όλα τα αιτήματα του Συλλόγου των οποίων η επίλυση θα αναβαθμίσει σημαντικότατα την παροχή Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στην Π.Ε. Γρεβενών. Ο υποψήφιος βουλευτής τόνισε ότι τα θέματα υγείας αποτελούν προτεραιότητα για την βελτίωση της παροχής υπηρεσιών υγείας και δεσμεύτηκε ότι θα αγωνιστεί για τον τομέα της υγείας από την πρώτη ημέρα της εκλογής του.

• Την κ. Κουτέρη Μαρία πρόεδρο του σωματείου εργαζόμενων του Γ.Ν. Γρεβενών και τα μέλη του με τους οποίους συζήτησε για τις ελλείψεις του ιατρικού προσωπικού και δεσμεύτηκε προσωπικά για την κάλυψη τους και την λειτουργία των αγροτικών ιατρείων των ορεινών κοινοτήτων, με στελέχωση από ιατρό και νοσηλευτή κατά την καλοκαιρινή περίοδο.
Η υποστήριξη και η ενίσχυση του Νοσοκομείου Γρεβενών και των Κέντρων Υγείας αλλά και των Περιφερειακών Ιατρείων ήταν και παραμένει ψηλά στην ατζέντα μας, προκειμένου να παρέχονται στους συμπολίτες μας πληρέστερες υπηρεσίες Υγείας.

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας
του υποψηφίου Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών της ΝΔ
Θανάση Σταυρόπουλου