Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επισκέψεις του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ  Θανάση Σταυρόπουλου σε δημόσιες υπηρεσίες

Την Πέμπτη (11/05/2023) ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών της ΝΔ Θανάσης Σταυρόπουλος επισκέφτηκε:
• Το ΕΦΚΑ Γρεβενών όπου συναντήθηκε με την Διευθύντρια κ. Γούλια Δάφνη και τους υπαλλήλους από τους οποίους πληροφορήθηκε για την ανάγκη στελέχωσης των κενών οργανικών θέσεων και για την επιπλέον επιμόρφωση των εργαζομένων με περισσότερα εκπαιδευτικά σεμινάρια λόγω της συνεχόμενης αναβάθμισης του ΕΦΚΑ. Ο κ. Σταυρόπουλος δεσμεύτηκε για την άμεση διευθέτηση των αναγκών του ΕΦΚΑ Γρεβενών.

• Τον ΟΑΕΔ Γρεβενών όπου με την προϊσταμένη της υπηρεσίας κ. Ράπτη Αικατερίνη επισήμαναν το ζήτημα που υπάρχουν με τα προγράμματα στην ηλικιακή ομάδα των 46 έως 55 ετών και δεσμεύτηκε ότι τα νέα προγράμματα θα στοχεύουν στις ηλικίες αυτές και σε όσες εξυπηρετούν τους κατοίκους της Π.Ε. Γρεβενών.

Ο υποψήφιος βουλευτής κλείνοντας μίλησε για την υπευθυνότητα που προβάλλει η ΝΔ μέσα από το πρόγραμμά της και τόνισε ότι: «το κόμμα μου όπως και εγώ μένουμε μακριά από υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και λαϊκισμούς. Το αποτέλεσμα των εκλογών θα καθορίσει το μέλλον της Ελλάδας και του τόπου μας και αυτό είναι κάτι πάρα πολύ σοβαρό γι’ αυτό και πρέπει να προσέλθουμε στις κάλπες αποφασισμένοι να πάμε μπροστά και μόνο μπροστά ».

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας
του υποψηφίου Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών της ΝΔ
Θανάση Σταυρόπουλου