Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Επισκέψεις σε κοινότητες της Π.Ε. Γρεβενών του υποψηφίου βουλευτή της ΝΔ  Θανάση Σταυρόπουλου

Την Τετάρτη (10/04/2023) στα πλαίσια των προεκλογικών του επισκέψεων ο υποψήφιος βουλευτής Π.Ε. Γρεβενών της ΝΔ Θανάσης Σταυρόπουλος βρέθηκε στα χωριά Δοξαράς, Κυρακαλή, Σύδενρο και Ροδιά.

Συνομίλησε με τους κατοίκους σχετικά με τα προβλήματα της περιοχής και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο πρόγραμμα και σε όσα προτείνει η ΝΔ για την επόμενη τετραετία επισημαίνοντας ότι: «όσα προτείνουμε είναι συγκεκριμένα και κοστολογημένα και μάλιστα με ένα ισορροπημένο συνδυασμό μείωσης φόρων και αύξησης μισθών και συντάξεων, που μπορεί να απογειώσει την ελληνική οικονομία και να ανεβάσει το βιοτικό επίπεδο όλων των Ελλήνων πολιτών»

Ο υποψήφιος βουλευτής κλείνοντας μίλησε για την υπευθυνότητα που προβάλλει το κόμμα της ΝΔ μέσα από το πρόγραμμά της και τόνισε ότι: «το κόμμα μου όπως και εγώ μένουμε μακριά από υποσχέσεις χωρίς αντίκρισμα και ευχολόγια. Το αποτέλεσμα των εκλογών θα καθορίσει το μέλλον της Ελλάδας και του τόπου μας και αυτό είναι πάρα πολύ σοβαρό γι’ αυτό και δεν χωρούν αστεία και εύκολοι λαϊκισμοί». 

Γραφείο Τύπου & Επικοινωνίας

του υποψηφίου Βουλευτή Π.Ε. Γρεβενών της ΝΔ

Θανάση Σταυρόπουλου