Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Δραστηριότητα υπ. Βουλευτών Ν. Γρεβενών του ΚΚΕ

Την Πέμπτη 20/6 πραγματοποιήθηκε περιοδεία στις δημόσιες υπηρεσίες της πόλης των Γρεβενών (κτίριο αποκεντρωμένης) από κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τον υποψήφιο βουλευτή Γρεβενών Γιάννη Κουρμούλη. Το απόγευμα της ίδιας μέρας πραγματοποιήθηκαν δύο συσκέψεις με εργαζόμενους από το χώρο της υγείας και από άλλους χώρους. Την Παρασκευή 21/6 πραγματοποιήθηκε περιοδεία στο νοσοκομείο Γρεβενών και στη συνέχεια στο κέντρο της πόλης (στην λαϊκή αγορά) από τους δύο υποψήφιους βουλευτές Γιάννη Κλεισιάρη και Γιάννη Κουρμούλη και από το Θανάση Χαστά, γραμματέα της επιτροπής περιοχής Δυτικής Μακεδονίας.
Το Σάββατο 22/6 και τη Κυριακή πραγματοποιήθηκαν εξορμήσεις – περιοδείες: Πρωί με το Γιάννη Κλεισιαρη στα εμπορικά καταστήματα της πόλης των Γρεβενών, απόγευμα με το Γιάννη Κουρμούλη σε Άγιο Γεώργιο και Κιβωτό όπου έγινε ι ομιλία στις 8 μμ στο καφενείο «Σταμπολίδη».
Την Κυριακή 23/6 πρωί με το Γιάννη Κουρμούλη σε Καληράχη, Μέγαρο και Οροπέδιο και με τον Γιάννη Κλεισιάρη σε Ανθρακιά, Αγίους Θεοδώρους και Φελλί όπου συζήτησαν με τους κατοίκους. ΤΕ Γρεβενών του ΚΚΕ

Δείτε ακόμα

ΤΑΚΗΣ ΣΙΟΒΑΣ