Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η Μαρία Βαρνασίδου, υποψήφια βουλευτής του ΚΚΕ (μ-λ) στα Γρεβενά

Με κεντρικό σύνθημα «Οι αυταπάτες γκρεμίζονται – Η επίθεση συνεχίζεται. Οργάνωση  και  αντίσταση ο δρόμος του λαού» το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει στις εκλογές της 7ης Ιούλη με ψηφοδέλτια σε όλες τις εκλογικές περιφέρειες της χώρας.

Τα ψηφοδέλτιά του απαρτίζουν εργαζόμενοι και άνεργοι, νεολαίοι και συνταξιούχοι- όλοι άνθρωποι του μόχθου και του αγώνα, γνωστοί από τη σταθερή και αποφασιστική τους συμμετοχή στις μάχες για το μεροκάματο, για τα δικαιώματα σε σπουδές, ασφάλιση, περίθαλψη, γενικότερα για το δίκιο του κόσμου της δουλειάς.  Γνωστοί από τους αγώνες τους ενάντια στο ρατσισμό και τη φασιστικοποίηση, ενάντια στις βάσεις και τον πόλεμο, ενάντια στην εξάρτηση και τον ιμπεριαλισμό. Συναγωνιστές που με τη δράση τους υπηρετούν τη μόνη απελευθερωτική προοπτική, αυτήν της ανεξαρτησίας και του σοσιαλισμού.

Και πάνω απ’ όλα, το ΚΚΕ(μ-λ) συμμετέχει στις εκλογές της 7ης Ιούλη με στόχο να βαθύνει τις σχέσεις του με το λαό, τη νεολαία και τους εργαζόμενους. Και τους καλεί  όχι μόνο να το στηρίξουν εκλογικά, αλλά, κύρια, να είναι μαζί του από την 8η Ιούλη για να παλέψουν από κοινού ενάντια στην νέα επίθεση που θα έρθει.

Υποψήφια με το ΚΚΕ (μ-λ) στην εκλογική περιφέρεια Γρεβενών είναι η Βαρνασίδου Μαρία

Βαρνασίδου Μαρία: Ο δρόμος της αντίστασης, της διεκδίκησης και του μαζικού αγώνα είναι ο δρόμος που οφείλει να βαδίσει ο λαός

Οι εκλογές που έρχονται θα πραγματοποιηθούν μέσα σε ένα ιδιαίτερα μαύρο και αντιδραστικό πλαίσιο. Ο λαός και η νεολαία δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από αυτούς που επιτέθηκαν ανελέητα σε δικαιώματα, που κατασυκοφάντησαν την αριστερά, που έχωσαν το λαό στο περιθώριο και άνοιξαν ακόμη περισσότερο το δρόμο για πιο βαθιά φασιστικοποίηση της δημόσιας ζωής. Δεν έχουν να περιμένουν τίποτα από το “παραδοσιακό” πολιτικό προσωπικό, που προαναγγέλλει νέα εργασιακή σκλαβιά, ρεβανσισμό και σάρωμα δημοκρατικών ελευθεριών. Για το ΚΚΕ (μ-λ), οι εκλογές είναι μια ευκαιρία για τον λαό, να αρνηθεί το ψευτοδίλημμα που του θέτουν και να απαντήσει στο πραγματικό δίλημμα: ΥΠΟΤΑΓΗ ή ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ. Πέρα από τη λογική της “προτασεολογίας”, της ανάθεσης και των εύκολων λύσεων, ο μόνος δρόμος που μπορεί να βάλει φρένο στη βαρβαρότητα, είναι ο δρόμος της αντίστασης, της διεκδίκησης και του μαζικού αγώνα.

Αυτή είναι η κατεύθυνση που το ΚΚΕ(μ-λ) θέλει να αναδείξει και στις εκλογές.

Βαρνασίδου Μαρία
 υποψήφια βουλευτής Γρεβενών

Βιογραφικό 

Βαρνασίδου Μαρία του Γαβριήλ. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γρεβενά. Σήμερα ζει στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης. Ως Ελληνίδα μετανάστρια στη Γερμανία (1969- 1980) ανάπτυξε αντιδικτατορική δράση μέσα από τις γραμμές του Αγωνιστικού Μετώπου Ελλήνων Εξωτερικού και συνδικαλιστική δραστηριότητα ως αντιπρόσωπος των ξένων μεταναστών στο σωματείο του εργοστασίου που εργαζόταν. Με την επιστροφή της στην Ελλάδα, συνέχισε να έχει ενεργή πολιτική παρουσία στα σχήματα γειτονιάς. Τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιείται στη Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Πρωτοβουλία .