Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστήρια επιστολή Γιάννη Τσιουτσιούμη

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΕΣΚΑΤΗΣ ΚΑΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ. 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΜΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ. 
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΛΟΥΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΠΑΡΑΤΑΞΕΩΝ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΩΝ.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσοι στάθηκαν δίπλα μου σ’ αυτόν τον δύσκολο αγώνα, και ιδιαίτερα την οικογένειά μου και τους φίλους που με την στήριξη τους μου έδιναν δύναμη και κουράγιο να σταθώ απέναντι στους πολίτες με εντιμότητα.

Μου έδιναν τη δύναμη και το κουράγιο να μιλάω σε όλους κοιτώντας τους στα μάτια, χωρίς φόβο και ενοχές, παρά μόνο με αίσθημα ευθύνης και σεβασμό. Την ίδια στάση τήρησα και απέναντι στους συνυποψήφιούς μου τους οποίους συγχαίρω, επίσης, και για τον δικό τους αγώνα.
Ευχαριστώ όλους όσοι με πίστεψαν και με τίμησαν με την ψήφο τους, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων, αλλά και εκείνους που προτίμησαν να επιλέξουν κάποια άλλη παράταξη. Προσωπικά, η ενεργεία τους αυτή γίνεται απόλυτα σεβαστή, καθώς κινείται στα πλαίσια της δημοκρατίας και των ελεύθερων επιλογών του ανθρώπου. Και αυτό πρέπει να το σεβόμαστε όλοι. Πράγματι, νιώθω μεγάλη συγκίνηση που με τίμησαν και με εμπιστεύτηκαν οι πολίτες. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ από καρδιάς. 
Είναι καιρός να βγάλουμε τις πολιτικές ταμπέλες σε επίπεδο δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, ώστε να μην επηρεαζόμαστε από την πολιτική των μεγάλων κομμάτων. Είναι καιρός για προσωπικές ευθύνες και σεβασμό προς τους πολίτες. Γι΄ αυτό το λόγο, επίσης, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω την δυσαρέσκειά μου απέναντι στο πολιτικό σύστημα και τα καλοστημένα παιχνίδια κάποιων εύπλαστων και καλοβολεμένων που μπροστά στο χρήμα και στη δόξα εγκαταλείπουν τα «πιστεύω» τους και την τιμή τους.
Σε ερώτηση που μου κάνανε: «γιατί θέλεις να κατέβεις στις εκλογές; να πάρεις μετάθεση και να κερδίσεις χρήματα;» η απάντησή μου ήταν και είναι ξεκάθαρη: οι στρατιωτικοί δεν εμπίπτουν σε αυτόν τον νομό και όλα τα έξοδα του προεκλογικού μου αγώνα ήταν προσωπικά δικά μου, και με μοναδικούς, παράλληλα, χορηγούς τα οικογενειακά μου πρόσωπα. Κατέβηκα στις εκλογές με το συνδυασμό της ΄΄ΕΛΠΙΔΑΣ΄΄, γιατί πίστευα ότι είχε σχέδιο και στόχους. Γιατί αγαπώ αυτόν τον τόπο και λυπάμαι να μαραζώνει και να γερνάει. Κι ήθελα να βοηθήσω. Και θέλω να βοηθήσω. 
Παράλληλα, θα σταθώ σε κάποια γεγονότα που έγιναν κατά τον προεκλογικό αγώνα. Πολλοί ήταν αυτοί που με περίσσιο θάρρος, κοιτώντας με στα ματιά, μου έλεγαν την αλήθεια και την απόφασή τους: «συγνώμη, Γιάννη, δεν μπορώ να σε ψηφίσω». Πραγματικά, με συγκινούσαν και τους θαύμαζα για την εντιμότητα και την ειλικρίνειά τους.
Κλείνοντας, Θα ήθελα να συγχαρώ τους εκλεγέντες Δημάρχους του Δήμου Δεσκάτης και Γρεβενών καθώς και όλους τους εκλεγέντες συμβούλους. Θα είμαι δίπλα τους για να τους παρέχω, με όλη μου την καρδιά, τη βοήθεια και τη συμπαράστασή μου, γιατί ο τόπος μας αξίζει πιο πολλά˙ γιατί μπορούμε ενωμένοι, όλοι μαζί, να τα καταφέρουμε, χωρίς προστριβές, χωρίς γκρίνιες και μίσος, αλλά με δουλειά και ειλικρίνεια μα πάνω απ΄ όλα με σεβασμό στους πολίτες.