Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ραχήλ Μακρή: «Η Δυτική Μακεδονία δίνει το σύνθημα για την μεγάλη ανατροπή»

Οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας έστειλαν μια ηχηρή απάντηση στον Αντώνη Σαμαρά και στον προσκείμενο σ’ αυτόν Περιφερειάρχη. Οι πολίτες με την απόφαση τους έστειλαν την ηχηρή απόφαση τους για ανατροπή των πολιτικών συμφερόντων που θέλουν την πώληση του ορυκτού πλούτου, της ΔΕΗ, των νερών και της δημόσιας περιουσίας των Δυτικομακεδόνων.

Μαζί με τον νέο Περιφερειάρχη και τους νέους Δημάρχους θα αποτρέψουμε κάθε προσπάθεια ξεπουλήματος της ΔΕΗ, των νερών και των δομών στα συμφέροντα τύπου Μπόμπολα, ανατρέποντας τα σχέδια του Αντώνη Σαμαρά και της συμμορίας του.

Το κάστρο του στην Δυτική Μακεδονία έπεσε, ο φιλογερμανός Περιφερειάρχης καθώς και οι υποτακτικοί Δήμαρχοι πήραν την απάντηση τους. Εύχομαι καλή επιτυχία στο έργο του νέου Περιφερειάρχη, Θοδωρή Καρυπίδη, που εδώ και χρόνια δίνει μάχη κατά του Μνημονίου μέσω του δημοσιογραφικού λειτουργήματος και τώρα καλείται να δώσει τη μάχη από τον ανώτατο αξίωμα της περιφέρειας. Εύχομαι καλή δύναμη και καλή επιτυχία στους νέους Δημάρχους, Εορδαίας, Σάββα Ζαμανίδη, Κοζάνης, Λευτέρη Ιωαννίδη, Σερβίων – Βελβεντού, Σάκη Κοσματόπουλο και Βοΐου, Δημήτρη Λαμπρόπουλο. Θα είμαι δίπλα τους σε κάθε δυσκολία που θα κληθούν να αντιμετωπίσουν, ενώ βρίσκομαι στη διάθεση τους για να αναδείξουμε μέσω του κοινοβουλευτικού έργου τα προβλήματα του τόπου μας.

 

Γραφείο Τύπου Ραχήλ Μακρή

Βουλής 4,10562 Αθήνα,Τηλ.:210 3706331, Φάξ,:210 3706531

25ης Μαρτίου 36. 50200 Πτολεμαΐδα, Τηλ.:2463020841,Φάξ.: 2463020842

rachil.makri@parliament.gr