Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Η ομιλία του συνδυασμού «ΑΝΑΤΡΟΠΗ Δημιουργία» στα Γρεβενά.

Στην κατάμεστη αίθουσα του Διοικητηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Γρεβενών πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η κεντρική ομιλία του συνδυασμού «ΑΝΑΤΡΟΠΗ Δημιουργία».

 

Κατά την έναρξη της ομιλίας, ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Γρεβενών Βαγγέλης Σημανδράκος, ανέλυσε τις προγραμματικές θέσεις του συνδυασμού για περιοχή και τους βασικούς πυλώνες ανάπτυξης, του πρωτογενή τομέα,…

υποδομών, πολιτισμού και τουρισμού. Ολοκληρώνοντας την ομιλία του, παρουσίασε τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους για την Π.Ε. Γρεβενών και κάλεσε στο βήμα τον κεντρικό ομιλητή, Θεόδωρο Καρυπίδη.

 

Μεταξύ άλλων ο Θεόδωρος Καρυπίδης ανέφερε:

 

«… Θα το επιτρέψετε εσείς; Να ξεπουλήσουμε τον πλούτο μας, την ενέργεια μας; Φανταστείτε λίγο… Βγάλτε από το χάρτη τα νερά μας. Το 70% των επιφανειακών νερών της χώρας είναι στη Δυτική Μακεδονία. Βγάλτε τα. Δεν είναι αγαθό το νερό πλέον, το έχει ιδιώτης. Βγάλτε και τα εργοστάσια της ΔΕΗ. Τι έχει μείνει; Σκεφτείτε λίγο..»

 

«… Θα τους άρεζε να μιλάμε για αυτοδιοίκηση. Θα τους άρεζε να μιλάμε μόνο για γεφύρια, δρομάκια, θα τους άρεζε να πάρω και εγώ copy paste, όπως κάνουν αυτοί, ετεροχρονισμένα, ξεπερασμένα, τεχνοκρατικά κείμενα. Πάρτε τους λόγους τους και δέστε τι λένε. Δεν εμπεριέχουν καμία δόση αλήθειας. Δεν καταθέτουν την ψυχή τους γιατί δεν πιστεύουν στους πολίτες, πιστεύουν στα συμφέροντα!… Και μας κουνάν το δάχτυλο και λένε ότι αυτοί είναι δημοκράτες. Δεν είναι δημοκράτες! Οι δημοκράτες είναι εδώ! Στα Γρεβενά, στην Κοζάνη, στη Φλώρινα, στην Καστοριά και θα τους δώσουν την απάντηση στις 18 του Μάη…»

 

«Με αυτές τις σκέψεις, σας καλώ σε ένα όμορφο αγώνα! Αν μας πιστεύετε μείνετε μαζί μας… Κλείνοντας, γιατί θα έχουμε πολλές φορές την ευκαιρία να τα λέμε, αυτό σημαίνει συμμετοχική δημοκρατία… θα έχουμε συναπόφαση από το χωριό… μέχρι και την πόλη. Μαζί θα συναποφασίζουμε τα έργα… Όλοι ίσοι μεταξύ ίσων, πρώτοι μεταξύ πρώτων γιατί θα γίνουμε πρώτοι!… Όλη η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας ως μια γροθιά, το εγγυώμαι αυτό, πρώτα από το χωριό και μετά στην πόλη!…»

 

Δείτε ακόμα