Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Καταγγελία για αποκλεισμό του εκπροσώπου του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ από συζήτηση για την υγεία.

Ο συνδυασμός ΕΛΠΙΔΑ, ο οποίος συμμετέχει στις περιφερειακές εκλογές της Δυτικής Μακεδονίας, θα ήθελε να καταγγείλει τη στάση του τηλεοπτικού σταθμού Flash tv, ο οποίος αναίτια και χωρίς προφανή λόγο απέκλεισε τον εκπρόσωπο μας από το πάνελ της τηλεοπτικής εκπομπής που διεξήχθη το βράδυ της Τετάρτης 7 Μαΐου 2014 με θέμα την υγεία στην Περιφέρεια μας.

            Την περασμένη Δευτέρα 5 Μαΐου 2014, επικοινώνησε με την επικεφαλής του συνδυασμού μας Γεωργία Ζεμπιλιάδου,…

ο εκπρόσωπος του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού κ. Θεόφιλος Παπαδόπουλος, ο οποίος ζήτησε απ΄ το συνδυασμό μας να στείλει εκπρόσωπο την Τετάρτη 7 Μαΐου 2014 του για να συμμετάσχει σε εκπομπή που θα είχε ως θέμα της την υγεία.

            Ο συνδυασμός μας αποφάσισε και επέλεξε να εκπροσωπηθεί από τον επικεφαλής του προγράμματος μας για την υγεία κ. Ιορδάνη Ανδρεάδη, ιατρό- χειρουργό, πρώην Νομάρχη Κοζάνης και μέλος της αυτοδιοίκησης επί 16 ολόκληρα χρόνια. Η επιλογή μας αυτή γνωστοποιήθηκε στο σταθμό με επιστολή που εστάλη με ηλεκτρονικό μήνυμα (e-mail) και επιβεβαιώθηκε η λήψη της μετά από τηλεφωνική μας επαφή.

            Προς μεγάλη έκπληξη μας όμως, ο υπεύθυνος της εκπομπής δήλωσε πως αποφασίζει να μη δεχτεί τον επίσημο εκπρόσωπο μας με το πρόσχημα ότι δεν είναι υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος!

            Τοποθέτηση και άποψη που μας εξέπληξε όχι μόνο γιατί δεν υπηρετεί τους κανόνες του δημοκρατικού διαλόγου και παραβαίνει κάθε έννοια δημοσιογραφικής δεοντολογίας, αλλά διότι προσβάλει βάναυσα και μια γνωστή προσωπικότητα της περιοχής μας, ο οποίος εκτός απ΄ τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην αυτοδιοίκηση εξακολουθεί να προσφέρει καθημερινά τις ιατρικές του υπηρεσίες σε δεκάδες συμπολίτες μας και άρα είναι απ΄ τους καλύτερους γνώστες των προβλημάτων στον τομέα της υγείας.

            Κλείνοντας, δεν θα θέλαμε να πιστέψουμε σε καμιά περίπτωση πως η συμπεριφορά του εν λόγω τηλεοπτικού σταθμού απέναντι στο συνδυασμό μας σχετίζεται με το γεγονός πως ιδιοκτήτρια του είναι η σύζυγος του επίσης υποψήφιου περιφερειάρχη κ. Θεόδωρου Καρυπίδη.

            Για όλους τους παραπάνω λόγους σας παρακαλούμε να επιληφθείτε του θέματος, στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων σας.

 

 

 

Η υποψήφια Περιφερειάρχης επικεφαλής του συνδυασμού

 

 

 

Γεωργία Ζεμπιλιάδου

Δείτε ακόμα