Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ο Στέφανος Πράσσος Υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας μετ ην ΑΝΤΑΡΣΥΑ (VIDEO)

Συνέντευξη Τύπου στα ΜΜΕ παραχώρησαν χθες Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου στο εργατικό κέντρο Κοζάνης στελέχη και Μέλη της κίνησης ΑΝΤΑΡΣΥΑ Ν. ΚΟΖΑΝΗΣ. Επικεφαλής του ψηφοδελτίου και υποψήφιος Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας ορίστηκε ο Στέφανος Πράσσος.

 

Oι Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές του Μαΐου 2014, που συμπίπτουν και με τις Ευρωεκλογές, αποτελούν…

κρίσιμη και συνολική πολιτική μάχη με τεράστια σημασία.

 

                Η συγκυβέρνηση ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και οι κυρίαρχοι αστικοί κύκλοι επιδιώκουν : Να περιορίσουν,παραχαράξουν και ακυρώσουν την αναμενόμενη βαριά και μαζική πολιτική καταδίκη τους. Να διασώσουν τους τοπικούς πολιτικούς εκπροσώπους τους και τα κυκλώματα του τοπικού κεφαλαίου. Να διευρύνουν τις πολιτικές συμμαχίες συναίνεσης, συνδιαχείρισης και υποταγής. Να ενσωματώσουν βαθύτερα τη διαχειριστική και ρεφορμιστική Αριστερά! Να χτυπήσουν και περιθωριοποιήσουν την αντικαπιταλιστική, αντιδιαχειριστική, Επαναστατική Αριστερά.

 

Η «ΑΝΤΑΡΣΥΑ   ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» δίνει ξανά τη μάχη των περιφερειακών εκλογών, με συνολικό αντικυβερνητικό, αντιΕΕ, αντιδιαχειριστικό και αντικαπιταλιστικό πολιτικό περιεχόμενο, ενάντια στο κράτος, τις Περιφέρειες και τους Δήμους του.       Καλούμε σε πολιτική μετωπική συσπείρωση και συμπόρευση όλες τις δυνάμεις και αγωνιστές της αντικαπιταλιστικής, αντιϊμπεριαλιστικής, αντιΕΕ και αντιδιαχειριστικής Αριστεράς, τους πρωτοπόρους αγωνιστές του Κινήματος, όλους τους αγωνιστές που διαφοροποιούνται από τη διαχειριστική και ρεφορμιστική Αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ). Όλους όσοι συμφωνούν με τους εξής πέντε (5) βασικούς πολιτικούς στόχους:

 

  • Ανατροπή της βάρβαρης πολιτικής ΕΕ – ΔΝΤ – Κεφαλαίου στις Περιφέρειες, στους Δήμους και στην κοινωνία και της κυβέρνησης που την εφαρμόζει.
  • Για τα κοινωνικά δικαιώματα και τις ανάγκες των εργαζομένων και της νεολαίας με παύση πληρωμών, διαγραφή του τοκογλυφικού – ιμπεριαλιστικού χρέους, με κατάργηση Μνημονίων, δανειακών συμβάσεων και εφαρμοστικών  νόμων.
  • Κατάργηση του Καλλικράτη, πάλη ενάντια στο τοπικό κράτος, για τα δημοκρατικά δικαιώματα και τις λαϊκές ελευθερίες, για θεσμούς λαϊκής οργάνωσης – δημοκρατίας (λαϊκές συνελεύσεις, επιτροπές αγώνα κ.ά.). Πάλη ενάντια στο φασισμό, το ρατσισμό, τις ιμπεριαλιστικές επεμβάσεις και τον πόλεμο.
  • Αγώνας ενάντια στο τοπικό κεφάλαιο, στην ανταποδοτικότητα – ιδιωτικοποίηση των κοινωνικών υπηρεσιών των Δήμων και Περιφερειών.
  • Πάλη ενάντια στην πολιτική της ΕΕ, άρνηση και ανυπακοή στις δεσμεύσεις  και οδηγίες της, σε σύνδεση με τη συνολική πάλη για ρήξη και αποδέσμευση από Ευρώ και ΕΕ.

 

Καλούμε όλους τους αγωνιστές να εμπλουτίσουν το πρόγραμμα πάλης μέσα από τους δικούς τους αγώνες και διεκδικήσεις.

 

Στις εκλογές του Μαΐου ο συνδυασμός « Της Ανταρσυα Δ. Μακεδονιας», θα συμμετάσχει αυτόνομος, ενισχυμένος και διευρυμένος.

 

Για να παλέψουν από καλύτερες θέσεις, μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο για τα συμφέροντα των εργαζομένων, της πόλης και του χωριού. Με την εκλογική μας παρέμβαση θέλουμε να συμβάλουμε στην καταδίκη, ήττα και συντριβή του μαύρου μετώπου της συγκυβέρνησης ΝΔ – ΠΑΣΟΚ και της ακροδεξιάς – φασιστικής εφεδρείας τους (με όποιο όνομα και αν εμφανιστεί), στη συνολική καταδίκη της ΕΕ, σε αποτελεσματικούς και νικηφόρους εργατικούς και λαϊκούς αγώνες, στην ενίσχυση του μετώπου της αντικαπιταλιστικής, αντιΕΕ, ανατρεπτικής Αριστεράς

 

eordaialive.gr

 

{youtube}jNreRjm9GSg|600|380{/youtube}

Δείτε ακόμα