Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστήριο Φωτεινής Τζουβάρα

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και της διαλογής των ψήφων αυτό που αισθάνομαι είναι δύσκολο να το συμπεριλάβω σε μια δήλωση. Η ανάδειξή μου ως αιρετής εκπροσώπου στο Δήμο Γρεβενών -και μάλιστα με ένα υψηλό αριθμό ψήφων- αποτελεί για μένα μέγιστη τιμή αλλά και υποχρέωση να ανταποκριθώ στα μελλοντικά μου καθήκοντα και στις προσδοκίες σας….

 

Η συμμετοχή μου στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος προέκυψε από την ειλικρινή μου επιθυμία να συνδράμω στην πρόοδο του τόπου μας. Επρόκειτο άλλωστε και για μια ανάγκη με την οποία ήρθα αντιμέτωπη σε όλη τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας, να επανακτήσει ο πολίτης την καλή του σχέση με το θεσμό της τοπικής αυτοδιοίκησης και τους εκπροσώπους της. Η έκπληξή μου ήταν ακόμη μεγαλύτερη όταν επιβεβαιώσατε αυτό το αίτημα με την υπερψήφιση του συνδυασμού «Γρεβενά Συμμετέχω Ενεργά» και του νέα μας δημάρχου, Γιώργου Δασταμάνη από την πρώτη κιόλας Κυριακή.

Ευχαριστώ λοιπόν τον Γιώργο Δασταμάνη που με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιό του, ευχαριστώ όλους όσοι επιμένουν ακόμη να είναι πολιτικά ενεργοί και να οραματίζονται έναν νέο Δήμο, ευχαριστώ όλους όσοι με τίμησαν με την ψήφο τους. Οι εκλεγέντες του συνδυασμού μας θα ξεκινήσουμε τον πραγματικό μας αγώνα στη 1η Σεπτεμβρίου και σας χρειαζόμαστε όλους δίπλα μας και όχι απέναντι.

Συγχαρητήρια στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο, Γιώργο Δασταμάνη, συγχαρητήρια σε όλους τους εκλεγέντες δημοτικούς συμβούλους και προέδρους τοπικών συμβουλίων, συχγαρητήρια και σε εκείνους που, αν και δεν εξελέγησαν, διατήρησαν ωστόσο το πολιτικό επίπεδο με τον ωραίο αγώνα και την προσπάθεια.

 

Με εκτίμηση

Φωτεινή Τζουβάρα 

Δείτε ακόμα