Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστήριο Στέργιου Πουρνάρα

Μόλις έμαθα τα τελικά αποτελέσματα για τη Δημοτική Κοινότητα Γρεβενών, αισθάνομαι επιτακτική την ανάγκη να ευχαριστήσω όλους όσοι με στήριξαν με την ψήφο τους και να υποσχεθώ σε όλους τους συνδημότες και τις συνδημότισσες ότι θα ανταποδώσω στο διπλάσιο την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Γνωρίζω ότι το έργο που θα αναλάβουμε είναι…

πολύ δύσκολο αλλά με τη μεγάλη διάθεση και όρεξη για δουλειά και με τη δική σας συνεργασία και συμπαράσταση πιστεύω ότι όλα θα πάνε καλά. Θα είμαι πάντα δίπλα σας για το καλό της πόλης.

          Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως πολλούς φίλους μου οι οποίοι έκαναν προσωπικό αγώνα για μένα, την οικογένειά μου και τη σύζυγό μου ξεχωριστά για την αμέριστη συμπαράστασή τους.
          Θέλω,τέλος, να ευχαριστήσω και δημόσια τον ηγέτη του συνδυασμού μας τον κ. Γεώργιο Δασταμάνη, γιατί με συμπεριέλαβε στο ψηφοδέλτιο “Γρεβενά συμμετέχω ενεργά” και να συγχαρώ τόσο τον ίδιο, όσο και όλους όσοι εξελέγησαν αλλά και όσους δεν εξελέγησαν, γιατί όλοι μαζί αναλάβαμε και κάναμε έναν δύσκολο αλλά έντιμο αγώνα και δικαιωθήκαμε. Αφήνοντας πίσω το παρελθόν ατενίζουμε το μέλλον όλοι οι Γρεβενιώτες πιο ενωμένοι και πιο δυνατοί.

 

                                            Στέργιος Πουρνάρας, Εκπαιδευτικός,

                                      Σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Γρεβενών