Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Ευχαριστήριο Χρήστου Τριγώνη

Υποκλινόμενος στην επιλογή των συνδημοτών μου να με εκλέξουν δημοτικό σύμβουλο Γρεβενών στο πλευρό του νέου Δημάρχου Γιώργου Δασταμάνη, δεν βρίσκω λέξεις για να εκδηλώσω το σεβασμό μου απέναντι τους.

Στην παρούσα φάση, το ελάχιστο που μπορώ να πράξω για να ανταποδώσω την τιμή που μου έγινε, είναι να εκφράσω δημόσια ένα πολύ μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩσε όλους….

 

Η κοινωνία που επέλεξα να ζω, να εργάζομαι και να μεγαλώνω τα παιδιά μου, απέδειξε για μια ακόμη φορά τον απόλυτα δημοκρατικό της χαρακτήρα και την ικανότητά της να δίνει ίδιες ευκαιρίες σε όλους, απορρίπτοντας ξεκάθαρα τη φασίζουσα λογική του «πας μη Έλλην βάρβαρος».

Χρέος μου να την υπηρετήσω όσο πιο έντιμα και έντονα μπορώ και από την αυτοδιοικητική θέση για την οποία με επέλεξε ανάμεσα σε ίσους και ιδιαίτερα ικανούς συνυποψηφίους μου που τους συγχαίρω για την ποιότητα του αγώνα που δώσαμε.

Φυσικά τίποτε δεν θα είχε συμβεί χωρίς την αμέριστη στήριξη των φίλωνμου, των συναδέλφων και της οικογένειας μου για τους οποίους αισθάνομαι ιδιαίτερα περήφανος.

Όμως ο πραγματικός αγώνας ουσιαστικά τώρα ξεκινά  και όπως πάντα, πιστός στις αρχές και τις αξίες του συνδυασμού μας,  θα είμαι παρών συμμετέχοντας ενεργά για έναν καλύτερο Δήμο Γρεβενών.

 

Χρήστος Τριγώνης

Αστυνομικός – Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Γρεβενών

trigonischr@gmail.com

Δείτε ακόμα