Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

center

Euromedica

euromedica ygeia

Η ¨καρδιά¨ του Δήμου Γρεβενών χτύπησε δυνατά (video)

ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΟΥΠΤΣΙΔΗ

 

-Παλμός, ενθουσιασμός και σάλπισμα νίκης στη μεγαλύτερη προεκλογική συγκέντρωση που έζησε η πόλη των Γρεβενών σε δημοτικές εκλογές

-Το βράδυ της Παρασκευής ο λαός των Γρεβενών έβαλε στο περιθώριο την ακατάσχετη λασπολογία και πλέον ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία…

 

             Το βράδυ της Παρασκευής η ¨καρδιά¨ του Δήμου Γρεβενών χτύπησε δυνατά και έστειλε μήνυμα πνοής, μήνυμα , ελπίδας και προοπτικής. Το βράδυ της Παρασκευής ο λαός της πόλης των Γρεβενών καταδίκασε την ακατάσχετη λασπολογία. Το βράδυ της Παρασκευής η Γρεβενιώτικη κοινωνία αποφάσισε: ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ από την πρώτη Κυριακή με Δήμαρχο τον Δημοσθένη Κουπτσίδη.

            Σε μια πρωτοφανή για τα δεδομένα δημοτικών εκλογών συγκέντρωση, όχι μόνο από τη προσέλευση του κόσμου, αλλά κυρίως από το παλμό, ο κ. Κουπτσίδης ανέλυσε στους συνδημότες του το όραμά του για ένα Δήμο Γρεβενών ισχυρό, ανατρεπτικό και διεκδικητικό, ένα δήμο κρυστάλλινο και διάφανο, ένα δήμο στον οποίο δεν χωρούν πρακτικές του παρελθόντος. Ένα δήμο οικονομικά υγιή, που θα σέβεται και το τελευταίο ευρώ του δημότη και θα το διαχειρίζεται με απόλυτη διαφάνεια, επενδύοντάς  το πλέον στη βελτίωση της καθημερινότητας και της ποιότητας ζωής.

«Με την ¨εκκωφαντική¨ σας παρουσία σήμερα εδώ μας δίνετε τη δύναμη να συνεχίσουμε με ακόμη μεγαλύτερη όρεξη για δουλειά. Μας δίνετε τη δύναμη να αλλάξουμε τα Γρεβενά μας και να τα παραδώσουμε καλύτερα στις νέες γενιές και στα παιδιά μας. Σας ευχαριστούμε πολύ και δεσμευόμαστε ότι δεν θα προδώσουμε ποτέ την εμπιστοσύνη σας», σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Κουπτσίδης.

            Καθ’ όλη τη διάρκεια της ομιλίας του επικεφαλής του συνδυασμού ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ, ο ενθουσιασμός των χιλιάδων παρευρισκομένων ήταν ασταμάτητος κάτι που φάνηκε από το παρατεταμένο και ιδιαίτερα ένθερμο χειροκρότημα. Χειροκρότημα που έγινε ακόμη πιο έντονο όταν ο κ. Κουπτσίδης παρουσίασε τους υποψηφίους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους του συνδυασμού του. Μάλιστα ο ενθουσιασμός συνεχίστηκε μέχρι και το τέλος της εκδήλωσης καθώς όλοι οι πολίτες ήθελαν να σφίξουν το χέρι του νυν και εκ νέου υποψηφίου δημάρχου, να τον αγκαλιάσουν και να του ευχηθούν «καλή επιτυχία», μια επιτυχία η οποία αφορά συνολικά το Δήμο αλλά και τον κάθε πολίτη ξεχωριστά.

 

 {youtube}h5KL4K8GrLg|600|380{/youtube}

 

{youtube}uAaRzRy4G88|600|380{/youtube}