Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Επισκέψεις του Υπ. Δημάρχου Γρεβενών Γ.Δασταμάνη 11/5

Τις Τοπικές Κοινότητες των Μαυραναίων, του Δοξαρά, του Μικρού Σειρηνίου και του Μεγάλου Σειρηνίου επισκέφτηκε  το απόγευμα της Κυριακής 11-5-2014 ο υποψήφιος Δήμαρχος Γρεβενών, κ. Γιώργος Δασταμάνης συνοδευόμενος από τους υποψήφιους Δημοτικούς και Τοπικούς Συμβούλους.

Στις επαφές του με τους δημότες,  ο κ. Δασταμάνης αντάλλαξε απόψεις με τους πολίτες και ανέπτυξε το πρόγραμμά του…

για τις συγκεκριμένες Τοπικές Κοινότητες αλλά και για ολόκληρο το Δήμο Γρεβενών. Μέσα από μία διεξοδική συζήτηση παρουσίασε τις παρεμβάσεις που θα γίνουν στις δομές του Δήμου για να δοθούν άμεσα λύσεις στα καθημερινά  προβλήματα των δημοτών.

Ο Υποψήφιος Δήμαρχος απαντώντας σε ερωτήσεις των πολιτών ,  τόνισε την ανάγκη για αλλαγή νοοτροπίας και αλλαγή στο τρόπο σκέψης. Επανέλαβε την βασική του αρχή για απόλυτη διαφάνεια.

Οι πολίτες επεσήμαναν την θέληση τους να αγωνιστούν μαζί με το Δήμαρχο και τα στελέχη του συνδυασμού ώστε να μετατραπεί ο Δήμος Γρεβενών  σε ένα Δήμο ανθρώπινο και φιλικό προς όλους τους πολίτες.

Ο κ. Δασταμάνης ευχαρίστησε τους πολίτες των τοπικών κοινοτήτων για την θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν αλλά και για την ενεργή συμμετοχή στην συζήτηση.

Στα πλαίσια των επισκέψεων ο κ.Δασταμάνης θα επισκεφτεί αύριο Δευτέρα 12-5-2014 τους Γρεβενιώτες της Θεσσαλονίκης σε ανοιχτή εκδήλωση στο Ξενοδοχείο DAIOS (Λεωφόρος Νίκης 59) και ώρα 8.15

 

Γραφείο Τύπου

Υποψήφιου Δημάρχου Γρεβενών

Γιώργου Δασταμάνη