Ορθοδοντικός Δώρα Μπαρτζιώκα

Euromedica

euromedica ygeia

Δ.ΚΟΥΠΤΣΙΔΗΣ: ¨ΝΑΙ¨ στη πρόταση της τοπικής κοινωνίας της Σαρακίνας για ΔΗΜΟΣΙΟ ΔΙΑΛΟΓΟ

Ο νυν δήμαρχος Γρεβενών και εκ νέου υποψήφιος, Δημοσθένης Κουπτσίδης, απαντώντας στην πρόσκληση των κατοίκων του τοπικού διαμερίσματος της Σαρακίνας για δημόσιο διάλογο όλων των υποψηφίων δημάρχων, δηλώνει τα εξής:

«Η επαναφορά της πρότασης για δημόσιο διάλογο, αυτή τη φορά από τους ίδιους τους πολίτες, καταδεικνύει με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο  ότι οι τοπικές κοινωνίες λένε ένα ξεκάθαρο ¨ΟΧΙ¨ στην τακτική των στείρων μονολόγων και…

στον κατήφορο του μηδενισμού και της λασπολογίας. Καταδεικνύει ότι οι τοπικές κοινωνίες έχουν προ πολλού καταδικάσει ετεροχρονισμένες λογικές και πρακτικές που δεν συνάδουν με τον πολιτικό πολιτισμό της εποχής μας

Η παράταξη ¨ΜΑΖΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ¨ και εγώ προσωπικά, από τη πρώτη στιγμή απευθύναμε την πρόσκληση προς όλους τους συνυποψηφίους μας για  δημόσια συζήτηση με ανοιχτή ατζέντα και ενώπιος ενωπίω με τους πολίτες.

Κατά συνέπεια, η πρόταση  αυτή της τοπικής κοινωνίας της Σαρακίνας, όχι μόνο μας βρίσκει σύμφωνους, αλλά μας γεμίζει και αισιοδοξία.

Ας ελπίσουμε ότι δεν θα συνεχιστεί από κάποιους αυτή η συστηματική απαξίωση και έλλειψη σεβασμού στη λαϊκή απαίτηση για δημόσιο διάλογο».

 

Γραφείο Τύπου

Υποψηφίου Δημάρχου Γρεβενών

Δημοσθένη Κουπτσίδη

 

Δείτε ακόμα